Το Super Meat Boy σε PS4 και PS Vita

Στις 8 Ιουνίου 2015 γράψαμε…

Το 2D platformer της εταιρείας Team Meat, η οποία ιδρύθηκε από τον Edmund McMillen και τον Tommy Refenes, έκανε πρεμιέρα στο Xbox 360 στις 20 Οκτωβρίου του 2010. Ο Meat Boy συνέχισε να προσπαθεί να σώσει την τυλιγμένη με επιδέσμους φιλενάδα του από τα χέρια του κακού Dr. Fetus σε PC και Mac.

Το Super Meat Boy θα έρθει επιτέλους και στα μηχανήματα της Sony για να σας κάνει να εκτοξεύσετε χειριστήρια από θυμό εξαιτίας της μαζοχιστικής δυσκολίας του. Όπως ανέφερε πάνω-κάτω ο Tommy Refenes στο PlayStation Blog, λόγοι ανωτέρας βίας εμπόδισαν στο παρελθόν την Team Meat να μεταφέρει το πολύ επιτυχημένο video game της στο PS3. Κάποια δεσμευτική συμφωνία με τη Microsoft, να υποθέσουμε; Το θέμα αυτό φαίνεται πλέον πως ξεπεράστηκε με κάποιον τρόπο και το Super Meat Boy θα διατεθεί το φθινόπωρο του 2015 για PS4 και PS Vita. Αν χαρήκατε με αυτή την είδηση, διαβάστε και αυτό… Το παιχνίδι θα προσφερθεί εντελώς δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus, όταν με το καλό κυκλοφορήσει.

[Σύντομη ενημέρωση – 11 Σεπτεμβρίου 2015] Ο Tommy Refenes, ο συνιδρυτής της εταιρείας Team Meat, ανακοίνωνε περιχαρής πριν από τρεις μήνες, ότι τα όποια εμπόδια για την διάθεση του Super Meat Boy στα μηχανήματα της Sony είχαν πλέον ξεπεραστεί. Η κυκλοφορία του 2D Platformer για το PS4 και το PS Vita θα γίνει γεγονός στις 6 Οκτωβρίου και δεν πρέπει να είναι καθόλου τυχαίο, ότι θα βγει στην αγορά την πρώτη Τρίτη του μήνα. Μην ξεχνάτε, ότι τα δωρεάν παιχνίδια για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus κάνουν πλέον πρεμιέρα κάθε πρώτη Τρίτη του κάθε μήνα.

Επίσημη ιστοσελίδα: Super Meat Boy


Πλατφόρμες:
Playstation 4 
PS Vita 
Xbox 360 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 05/02/2016

    […] της Team Meat, το οποίο το είχαμε για σιγουράκι από τη στιγμή, που ανακοινώθηκε η μεταφορά του στο PS4 κα…. Θα καταστραφούν πολλά χειριστήρια και μοχλοί […]

Leave a Reply