Πέντε στα γρήγορα: 22 Ιανουαρίου 2017

Το εβδομαδιαίο δελτίο ειδήσεων περιλαμβάνει νέα μικρά. Δε γεμίζουν σελίδες, δε θα τις δείτε συνήθως στη «βιτρίνα» των ιστοσελίδων του χώρου, δε συνοδεύονται τις περισσότερες φορές από εικόνες, ίσως να έρχονται παρέα με ένα βίντεο, αλλά έχουν οπωσδήποτε σχέση με αυτό, που αγαπάμε. Το gaming. Τί άλλο!

Το Limbo «δημιούργησε» κατά κάποιον τρόπο σχολή στο είδος των Puzzle Platformers. Το Inside μπήκε στις περισσότερες, αν όχι όλες τις λίστες με τα καλύτερα παιχνίδια για το 2016, που δημοσίευσαν τα απανταχού sites. Τί μπορεί να καταφέρει η PlayDead με το τρίτο videogame της, το οποίο βρίσκεται ήδη στα σκαριά, όπως πληροφορούμαστε μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter; Η εταιρεία δε μας δίνει προς το παρόν τον τίτλο του παιχνιδιού. Η παρακάτω εικόνα συνοδεύει τη μίνι ανακοίνωση.

PlayDead New Game

Το Path of Exile, το free to play Action RPG της Grinding Gear Games, θα κυκλοφορήσει για το Xbox One στο άμεσο μέλλον. Η έκδοση του παιχνιδιού για την κονσόλα της Microsoft θα είναι πλήρης, καθώς θα περιέχει όλα τα expansion, που έχουν βγει έως σήμερα για την αντίστοιχη για PC, ενώ οι developers θα κυκλοφορούν το ίδιο περιεχόμενο και για τις δύο πλατφόρμες.

Η Rovio Entertainment ανοίγει ένα καινούριο στούντιο στο Λονδίνο με σκοπό την ανάπτυξη MMOs, που δε θα έχουν σχέση με το franchise Angry Birds, πάνω στο οποίο έχτισε το όνομά της. Στο στούντιο αυτό θα εργαστούν περίπου είκοσι άτομα και υπάρχουν ακόμη κενές θέσεις. Για ρίξτε μία ματιά εδώ και στείλτε ένα βιογραφικό, αν έχετε φιλοδοξίες και τα προσόντα!

Το Kitty Powers’ Matchmaker θα κυκλοφορήσει στις 7 Φεβρουαρίου για το PS4 και το Xbox One. Οι εκδόσεις του Dating Sim της Magic Notion για τις κονσόλες θα παρουσιαστούν με νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με εκείνες για PC και τα κινητά.

Το The Flame in the Flood το γνωρίσατε μέσα από το review του Χρήστου Ελιόγλου. Αν δεν είχατε την τύχη να το απολαύσετε στο PC ή το Xbox One, ίσως να πρέπει να το δοκιμάσετε τώρα στο PS4. Το Survival game της The Molasses Flood κυκλοφόρησε στις 17 Ιανουαρίου για την κονσόλα της Sony και η συγκεκριμένη έκδοση τιτλοφορείται The Flame in the Flood: Complete Edition. Το παιχνίδι περιλαμβάνει το Directors’ Commentary mode, ενώ θα πάρετε μαζί δύο avatars και ένα Dynamic Theme.


Πλατφόρμες:
Android 
iOS 
Mac 
PS4 
Windows 
Xbox One 
Developers:
Grinding Gear Games 
Magic Notion 
The Molasses Flood 
Publishers:
Grinding Gear Games 
Mastertronic 
The Molasses Flood 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:
Co-op 
Multi 
Online 
Single Leave a Reply