Η Revolution Software έχει γενέθλια και τα γιορτάζει με μία συλλογή τούμπανο!

Στις 28 Ιανουαρίου 2016, γράψαμε…

Η Βρετανική εταιρεία Revolution Software ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1990, κοντεύει δηλαδή να κλείσει 26 χρόνια παρουσίας στον χώρο του gaming. Η εταιρεία, η οποία είναι γνωστή για την ανάπτυξη των κλασικών πλέον Lure of the Temptress, Beneath a Steel Sky και των παιχνιδιών της σειράς Broken Sword, θα γιορτάσει τα γενέθλια της με την κυκλοφορία μιας retail συλλογής, που τιτλοφορείται Revolution: the 25th Anniversary Collection, και θα περιέχει όλα τα games της και όχι μόνο.

Μέσα στο κουτί θα στεγαστούν δύο comic books, 4 αφίσες διπλής όψης, ένα στικάκι USB σε σχήμα σπαθιού με το λογότυπο «Broken Sword» πάνω του, CD με επιλεγμένα μουσικά κομμάτια, DVDs που θα περιέχουν τη μουσική από όλα τα games και ντοκιμαντέρ διάρκειας δύο ωρών με συνεντεύξεις από ανθρώπους-κλειδί για την ιστορία της εταιρείας, καθώς και άφθονο υλικό από τα στάδια ανάπτυξης των παιχνιδιών.

Η Revolution: the 25th Anniversary Collection θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC στις 11 Μαρτίου 2016. Δεν έχουμε πληροφορηθεί προς το παρόν την τιμή της συλλογής σε ευρώ και από που θα μπορέσετε να την προμηθευτείτε, αλλά έγινε γνωστό, ότι θα κοστίζει 29,99 λίρες Αγγλίας. Κλείνοντας, ας ρίξουμε μία ματιά και στο τρέιλερ παρουσίασης του λαχταριστού πακέτου, όπου θα δείτε και ένα μικρό δείγμα από το ντοκιμαντέρ, που αφορά στην πορεία της Revolution Software μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

[Σύντομη ενημέρωση – 18 Μαρτίου 2016] Λίγες μέρες αργότερα από την ημερομηνία, που είχε ανακοινωθεί παλιότερα, θα αρχίσει να πωλείται η Revolution: the 25th Anniversary Collection. Η συλλογή, που περιέχει όλα τα παιχνίδια της Revolution Software και ένα σωρό καλούδια, θα βγει τελικά στις 18 και όχι στις 11 Μαρτίου. Η εταιρεία αποδίδει την καθυστέρηση σε προβλήματα στην παραγωγή των πακέτων.

 


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Revolution Software 
Publishers:
Revolution Software 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:
Leave a Reply