Βρέθηκε επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας για το RollerCoaster Tycoon World

Η είδηση για την προσθήκη ενός νέου μέλους στη σειρά RollerCoaster Tycoon, που κλείνει αισίως τα δεκαέξι χρόνια ζωής μέσα στο 2015, δεν είναι καινούρια μιας και η ανακοίνωση έγινε από την Atari τον Αυγούστου του 2014 και το περιμέναμε στις αρχές του έτους. Η Pipeworks Software ξεκίνησε να αναπτύσσει το RollerCoaster Tycoon World, για να αναλάβει στη συνέχεια η Area 52 Games. Το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί τελικά από την εταιρεία Nvizzio Creations.

Το RollerCoaster Tycoon World θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου, όπως ανακοινώνει η Atari στην επίσημη ιστοσελίδα της και οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στο Steam. Η τιμή της απλής έκδοσης του παιχνιδιού είναι στα 34,99 ευρώ, ενώ η Deluxe Edition θα σας κοστίσει 54,99 ευρώ. Η αγορά σε αυτή τη φάση θα σας εξασφαλίσει τη συμμετοχή σε δύο beta. Θα υπάρξει και φυσική έκδοση του RollerCoaster Tycoon World, η οποία θα διατεθεί από την Bandai Namco.

Η σειρά RollerCoaster Tycoon επιστρέφει λοιπόν στο PC, ύστερα από έντεκα χρόνια -το RollerCoaster Tycoon 3 βγήκε στην αγορά το 2004- και αφού μεσολάβησαν δύο games για φορητές συσκευές. Πιο συγκεκριμένα, προηγήθηκαν το RollerCoaster Tycoon 3D για το Nintendo 3DS και το RollerCoaster Tycoon 4 Mobile για iPhone, iPad και iPod.

Το RollerCoaster Tycoon World θα προσφέρει ένα πανίσχυρο, όπως το χαρακτηρίζει η Atari, εργαλείο για να δημιουργήσετε σύνθετες 3D εγκαταστάσεις και διαδρομές. Θα υπάρχει επίσης μία μεγάλη γκάμα από αντικείμενα και κτίρια, τα οποία θα μπορείτε να τοποθετήσετε στο λούνα παρκ σας, για να διαμορφώσετε τον χώρο όπως τον θέλετε. Θα υποστηρίζεται επίσης το Steam Workshop, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε και με χειριστήριο.

Επίσημη ιστοσελίδα: RollerCoaster Tycoon


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 05/02/2016

    […] δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου, όπως είχε ανακοινωθεί στο κοντινό παρελθόν και έτσι η διάθεσή του αναβάλλεται για τις αρχές του […]

Leave a Reply