Τι παίζει από 21 ως 27/3/2016

Η σκληροτράχηλη ομάδα του GreekGamer, σφυρηλατημένη με λερωμένα controllers από ματωμένα δάχτυλα προσφέρει τις μαντικές της ικανότητες εβδομαδιαίως. Όπως η γιαγιά θα σου πει το φλιτζάνι εμείς ανακατεύουμε “εντόσθια” από πανάρχαια μπλιμπλίκια και τα διαβάζουμε για να αποκαλύψουμε το άμεσο μέλλον. Πολλές οι κυκλοφορίες, περιορισμένο το κομπόδεμα. Πού θα επιλέξουμε να δώσουμε τα χρήματα, που κερδίσαμε με κόπο και αίμα; Δείτε ποια παιχνίδια ξεχωρίζουμε από αυτά που σκάνε μύτη σε PC, κονσόλες και φορητά από τις 21/03/2016 έως και τις 27/03/2016.

Day of the Tentacle Remastered

Τι να πρωτοπώ για το Day of the Tentacle; Ότι έχει έναν από τους εξυπνότερους τρόπους inventory management που έχουμε δει ποτέ σε point ‘n’ click, εκτοξεύοντας τους χαρακτήρες του σε διαφορετικές περιόδους της ιστορίας και επιτρέποντας τους να ανταλλάζουν αντικείμενα μέσω ενός χωροχρονικού καμπινέ; Ότι τοποθετήθηκε πρώτο στις λίστες του PC Gamer και του Rock Paper Shotgun με τα καλύτερα adventures όλων των εποχών; Ότι είναι το sequel του θρυλικού Maniac Mansion, του τίτλου που ξεκίνησε το απίστευτο σερί αριστουργημάτων της LucasArts και έκανε τη Sierra να τρώει τη σκόνη της για μια δεκαετία; Όχι, θα πω απλά αν δεν το έχετε παίξει, παίξτε το κι αν το έχετε παίξει, ξαναπαίξτε το.

Κυκλοφορία: 22 Μαρτίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PS4, PS Vita
Επίσημη ιστοσελίδα: dott.doublefine.com

Ο Doctor Who της Ελλάδας μόλις αποκαλύφθηκε! Αντί λοιπόν για τηλεφωνικό θάλαμο ο Αλέξανδρος Χατζηιωάννου χρησιμοποιεί τον χωροχρονικό του καμπινέ, και ενίοτε μπιντέ, ανταλλάζοντας συνεχώς αντικείμενα με άλλες εκδόσεις του εαυτού του σε παράλληλα σύμπαντα. Έτσι λοιπόν λύθηκε το μυστήριο του γιατί δεν έχει πλέον τον αγαπημένο του Commodore, θα τον έκανε τράμπα με τίποτα πρώτους δίσκους του Μιχάλη Ρακιντζή.

Trackmania Turbo

Δεν υπήρχε φυσικά καμία περίπτωση την εβδομάδα του Μάρτη που κυκλοφορεί το επόμενο Trackmania εγώ να προτείνω οτιδήποτε άλλο. Έφαγα τα νιάτα μου παίζοντας τις πίστες του προσπαθώντας να βρω την μαγική εκείνη γραμμή οδήγησης που θα μου χάριζε δύο τρία κλάσματα καλύτερο χρόνο. Μα online μα τοπικά τα Trackmania είναι διαχρονικά διαμάντια που δύσκολα σταματάς να παίζεις. Μόνο να καταφέρουν να διατηρήσουν το ίδιο ύφος εμένα μου είναι αρκετό. Α, και πρώτη φορά σε κονσόλες ε. Καλή ευκαιρία να ταΐσω σε κονσολάδες την σκόνη μου.

Κυκλοφορία: 24 Μαρτίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One
Επίσημη ιστοσελίδα: trackmania.ubisoft.com/turbo

Το περίεργο underground χιπστεράδικο γούστο του Χρήστου Ελιόγλου ευτυχώς αυτή την φορά δεν βγήκε στην επιφάνεια. Με τις δηλώσεις που κάνει πιο πάνω πάντως καλό είναι να του δείξετε πως τα 3 κλάσματα βελτίωσης δεν είναι αρκετά, τιμωρήστε τον άφοβα.

Slain!

Παρακολουθούμε την πορεία του πολύ καιρό τώρα και παρόλα τα αρκετά του delays το αναμένουμε με αγωνία. Πριν το δω δεν θα πίστευα πως μπορείς με pixels να δημιουργήσεις τέτοια λεπτομέρεια, ομαλότητα και ομορφιά. Το ίδιο ισχύει και για το σκοτεινό του ύφος και το μεταλλικό του soundtrack που υπογράφει ο, εκ των Celtic Frost, Curt Victor Bryant. Ο λόγος για την τελευταία καθυστέρηση δεν ήταν λόγω bugs και game breaking προβλημάτων αλλά γιατί, όπως αναφέρει η Wolfbrew Games, κανένας θνητός άνδρας ή γυναίκα δεν μπορούσε να προσπεράσει το έντονο platforming, τις παγίδες και τα τέρατα. Ελπίζω μόνο να μην βρεθεί κι άλλος λόγος καθυστέρησης…

Κυκλοφορία: 24 Μαρτίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One
Επίσημη ιστοσελίδα: www.wolfbrewgames.com/slain

Ο wannabe μεταλάς Γιώργος Κυρενές δήλωσε πως αν αναβληθεί η κυκλοφορία και πάλι θα κάνει απεργία πείνας σε κεντρική πλατεία όπου και θα αναλωθεί σε headbangings με ροζ περούκα για τρεις μέρες και νύχτες.


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
PS Vita 
Developers:
Double Fine Productions 
Nadeo 
Wolf Brew Games 
Publishers:
Digerati Distribution 
Double Fine Productions 
Ubisoft 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply