Παρουσιάστηκε το Stories: The Hidden Path

Η Spearhead Games, η ανεξάρτητη εταιρεία με έδρα το Μόντρεαλ του Καναδά, έδωσε τις πρώτες πληροφορίες και εικόνες για το Action-RPG, που ετοιμάζει για την κονσόλα της Sony.

Οι κόσμοι, οι οποίοι αποτελούνται από μικρά νησιά, που αιωρούνται στον ουρανό, έχουν γίνει της μόδας το τελευταίο διάστημα. Το Stories: The Hidden Path θα μας μεταφέρει σε έναν ακόμη, που κατοικείται από ανθρωπόμορφα ζώα. Ναι, θα υπάρχουν και αερόπλοια! Ο χαρακτήρας μας, ο Reynardo -αλεπού, παρακαλώ!- είναι ένας κουρσάρος των αιθέρων, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με έναν ολόκληρο εχθρικό στόλο και επιθετικούς στρατιώτες, για να προστατέψει τον τόπο του από την καταστροφή.

Ο Simon Darveau, συνιδρυτής της Spearhead Games, αναφέρει στο PlayStation Blog, ότι το Stories θα είναι σαν ένα μαγικό εικονογραφημένο βιβλίο, το οποίο θα αφηγείται μία διαφορετική ιστορία κάθε φορά, που το ανοίγουμε. Οι επιλογές μας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα επηρεάζουν τις εξελίξεις και η δυναμική αφήγηση θα προσαρμόζεται στις αλλαγές.

Αυτά τα λίγα στοιχεία έχουμε προς το παρόν για το Stories: The Hidden Path, το οποίο θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4. Ακολουθούν το πρώτο τρέιλερ, το οποίο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως ένα γρήγορο ξεφύλλισμα του μαγικού βιβλίου και εικόνες, που μας δίνουν μία ιδέα για τον κόσμο του παιχνιδιού και όχι μόνο.

Επίσημη ιστοσελίδα: Stories: The Path of Destinies


Πλατφόρμες:
Playstation 4 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 05/02/2016

    […] Spearhead Games είχε ανακοινώσει πριν από τρεις μήνες το Stories: The Hidden Path. Το Action RPG, που αναπτύσσει η εταιρεία αποκλειστικά για […]

Leave a Reply