Το Stories: The Path of Destinies μας αποκαλύπτεται λίγο περισσότερο

Η Spearhead Games είχε ανακοινώσει πριν από τρεις μήνες το Stories: The Hidden Path. Το Action RPG, που αναπτύσσει η εταιρεία αποκλειστικά για το PS4, άλλαξε εντωμεταξύ τίτλο.

Η Spearhead επανέρχεται στο PlayStation Blog, για να μας παρουσιάσει καλύτερα τον χαρακτήρα του παιχνιδιού. Ο Reynardo, ο κουρσάρος των αιθέρων, είναι άσος στο Sword Fu, μία πολεμική τέχνη με γρήγορες στιλιζαρισμένες κινήσεις με σπαθί, ενώ χρησιμοποιεί επίσης λαβές και Dash τεχνικές κατά τη διάρκεια των μαχών. Η ανθρωπόμορφη αλεπού έχει επίσης την ικανότητα να ελέγχει τον χρόνο, φτάνει να διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Το loot θα φέρει στην κατοχή του Reynardo μαγικά σπαθιά, διάφορα υλικά χρήσιμα στο crafting, αλλά και gems, που είναι απαραίτητα για την αναβάθμιση των ικανοτήτων του χαρακτήρα, όπως η ταχύτητα, η άμυνα και η ζημιά, που προκαλούν τα χτυπήματά του. Ο φίλος μας θα μπορεί επίσης να κατασκευάσει νέα όπλα με ξεχωριστές ιδιότητες. Ο Malik Boukhira, συνιδρυτής της Spearhead Games, αναφέρει ενδεικτικά τα σπαθιά Firestorm και Winterthorne. Το πρώτο θα έχει «εκρηκτικά» αποτελέσματα, ενώ το δεύτερο θα μετατρέπει προσωρινά τους αντιπάλους σε παγάκια.

Τέλος, η εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα ένα σύντομο τρέιλερ, το οποίο μας προσφέρει μία πολύ μικρή γεύση από τις ικανότητες του Reynardo.

Επίσημη ιστοσελίδα: Stories: The Path of Destinies


Πλατφόρμες:
Playstation 4 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply