Το The Fall προσγειώνεται στις 14 Ιουλίου

Το The Fall, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και έναν χρόνο για Windows, Linux και Mac και για το Wii U από τον Μάρτιο του 2015, αποτελεί το πρώτο μέρος μιας τριλογίας. Το δεύτερο μέρος βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στα σκαριά.

Ο χαρακτήρας του sci-fi Action Adventure της εταιρείας Over the Moon Games έχει οπωσδήποτε τις ιδιαιτερότητές του! Βλέπετε έναν τύπο, αλλά δεν ελέγχετε στην πραγματικότητα αυτόν, καθώς παίρνετε τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης, που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή της υπερσύγχρονης στολής του. Η A.R.I.D. (Armoured Robotics Interface Device) ενεργοποιείται, όταν ο «κάτοικος» της στολής μένει αναίσθητος ύστερα από μία πτώση. Εκείνη είναι φτιαγμένη για να δέχεται εντολές και να λειτουργεί με βάση πρωτόκολλα, αλλά θα κάνει τελικά ότι είναι δυνατόν για να τον προστατέψει από τους κινδύνους, που παραμονεύουν σε έναν αφιλόξενο πλανήτη, και να τον βοηθήσει να συνέλθει.

Η έκδοση του The Fall για το PS4 θα περιλαμβάνει σχολιασμό, όπως ανακοίνωσε ο John Warner, ο ιδρυτής και επικεφαλής της Over the Moon Games, καθώς ο developer επέλεξε να μοιραστεί μαζί μας τις ιδέες, που οδήγησαν στη δημιουργία του παιχνιδιού. Το The Fall θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου για την κονσόλα της Sony και το Xbox One.

Επίσημη ιστοσελίδα: Over The Moon Games


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Wii U 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply