Τα πάντα όλα για Fallout 4 από την E3

Πριν από περίπου δέκα ημέρες έσκασε μύτη ένα πρώτο trailer για το επερχόμενο Fallout 4 με αποτέλεσμα το hype να βρεθεί στην στρατόσφαιρα προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για την E3. Σαν έφτασε η ώρα λοιπόν ανέβηκε στην σκηνή ο game director της Bethesda Game Studios, Todd Howard με αγέρωχο στυλ, χαμόγελο και προπέλες για αυτιά ώστε να παρουσιάσει εκτενώς το νέο μέλος της post apocalyptic σειράς. Εξηγώντας πως έχει μεγάλη σημασία για αυτούς η λεπτομέρεια και δείχνοντας κάποια artworks αναφέρει πως από τα σημαντικότερα πράγματα που αφορούν το Fallout είναι ο κόσμος που υπήρχε προτού οι πυρηνικές κεφαλές τα κάνουν όλα λαμπόγυαλο. Κι αφού αποκαλύπτει πως αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ξεκινάς να παίζεις ακολουθεί το πρώτο gameplay trailer. Ανοίξτε ένα μπουκάλι Nuka Cola και δείτε.

Τα γραφικά είναι εμφανώς αναβαθμισμένα με προσοχή στην λεπτομέρεια και τις φωτοσκιάσεις ενώ εντύπωση προκαλεί ότι φαντάζουν λιγότερο μουντά κι αρκετά πιο πολύχρωμα από τον προκάτοχό τους. Ο ήρωας μας ξυπνά δύο αιώνες μετά την καταστροφή φορώντας μία σφικτή στολή με έμφαση στο κωλομέρι έτοιμος για την σκληρή επιβίωση στην Wasteland. Θα βρεθεί σε μάχες είτε με V.A.T.S. είτε χωρίς και θα συναντηθεί με ίσως τον πιο πιστό και κατά περίεργο τρόπο απόλυτα εκπαιδευμένο σκύλο ever. Στην συνέχεια το βάρος έπεσε στο απαραίτητο pipboy το οποίο θα παρουσιάζεται με μεγαλύτερο ρεαλισμό από την προηγούμενη εκδοχή του. Δεν έφτανε όμως μόνο αυτό, στο νέο αυτό gadget θα μπορείτε να παίζετε in game διάφορα retro παιχνίδια στην πράσινη οθόνη του. Επιπλέον όσοι προτιμήσουν την collector’s edition θα γίνουν κάτοχοι ενός pipboy πραγματικού μεγέθους που στην ουσία είναι μία θήκη για smartphone στο οποίο πρέπει να κατεβάσετε και να τρέξετε την αντίστοιχη εφαρμογή ώστε να προσομοιάζει τις λειτουργίες του.

Το crafting system ίσως να είναι το πιο αναβαθμισμένο στοιχείο του Fallout 4. Εκ πρώτης μπορούμε να κατασκευάσουμε κομμάτι κομμάτι το σπίτι μας μαζεύοντας άχρηστα αντικείμενα από το περιβάλλον κι όσο προχωράμε καταλήγουμε σε ένα ολόκληρο οχυρό με τα αμυντικά του συστήματα, την παροχή ενέργειας, τις διακοσμήσεις στους εσωτερικούς χώρους ακόμη κι ένα σπίτι για τον τριχωτό μας φίλο που γαυγίζει. Κατόπιν η ποικιλία είναι το ίδιο μεγάλη και στην κατασκευή των όπλων καθώς οι παραμετροιποιήσεις μοιάζουν ατελείωτες κάτι το οποίο ισχύει και για τις πανοπλίες.

Κλείνοντας την παρουσίαση του Fallout 4 το αλάνι ο Todd παρουσίασε κι ένα τελευταίο trailer στο οποίο θέλει να μας δείξει πως είναι να μάχεσαι στην Wasteland ακούγοντας ραδιόφωνο από το pipboy σου. Better to fuck some shit up!

To Fallout 4 θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One στις 10 Νοεμβρίου 2015 ενώ μέχρι τώρα έγινε γνωστό ότι στο Xbox One θα περιλαμβάνεται και το Fallout 3 το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι η έκδοση του Xbox 360.


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:3 Responses

  1. 05/02/2016

    […] πρώτη συνέντευξη τύπου της Bethesda σε E3, γιατί ξέρατε ότι η παρουσίαση του Fallout 4 ήταν σιγουράκι. Η αμερικανική εταιρεία επιφύλασσε και […]

  2. 05/02/2016

    […] ειδική έκδοση του Action RPG της Bethesda, που περιλαμβάνει και το ομολογουμένως λαχταριστό gadget, προ-πούλησε σε όλο τον κόσμο σαν να ήταν ζεστή […]

  3. 07/04/2016

    […] το περυσινό καλοκαίρι με τις ανακοινώσεις του Fallout 4 και του Pip-Boy, του Doom, αλλά και του Fallout Shelter. Ποιος ξέρει τι μας […]

Leave a Reply