Εγκαινιάζεται το Vote to Play στο PS Plus

Η Sony το είπε και το έκανε! Οι συνδρομητές του PS Plus θα έχουμε πλέον συμμετοχή στην επιλογή των παιχνιδιών, που θα προσφέρονται δωρεάν μέσα από την υπηρεσία. Η διαδικασία Vote to Play δε θα διεξάγεται ωστόσο σε μηνιαία βάση, αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο έτος.

Για πρώτη φορά, θα επιλέξουμε ποιο από τα τρία προτεινόμενα video games για το PS4 θέλουμε, να μας δωρίσει η Sony τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ψηφίζοντας από τις 13 έως και τις 24 Αυγούστου. Παρακολουθήστε τα βίντεο, που ακολουθούν. Οι developers παρουσιάζουν εν συντομία την πραμάτεια τους και προσπαθούν να μας πείσουν να ρίξουμε την ψήφο μας στο παιχνίδι τους.

Πρώτα έχουμε το Armello, το Board/RPG με τα strategy στοιχεία της αυστραλέζικης εταιρείας League of Geeks:

Η δεύτερη πρόταση είναι το Grow Home, το Adventure Platformer της Ubisoft Reflections:

Τρίτο, αλλά όχι καταϊδρωμένο, μας παρουσιάζεται το Zombie Vikings, το Action game της Zoink!. Αυτά τα ζόμπι δεν αστειεύονται καθόλου!

Οι «ψηφιακές» κάλπες θα ανοίξουν λοιπόν την Πέμπτη. Εφόσον είστε συνδρομητής της υπηρεσίας PS Plus, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PSN μέσα από το PS4 και κλικάρετε πάνω στην επιλογή Vote to Play, την οποία θα βρείτε στο PlayStation Store, για να ψηφίσετε. Μην ανησυχείτε καθόλου, αν μετανιώσετε στην πορεία για την επιλογή σας! Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε την ψήφο σας, πριν λήξει η διαδικασία. Καλό βόλι!


Πλατφόρμες:
Playstation 4 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:2 Responses

  1. 05/02/2016

    […] σχεδόν πέντε μήνες από όταν κληθήκαμε να ψηφίσουμε ποιο από τα Armello, Grow Home και Zombie Vikings, επιθυμούσαμε να […]

  2. 05/02/2016

    […] Το πρώτο Vote to Play ολοκληρώθηκε και το παιχνίδι, το οποίο συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους είναι… Εδώ ακούγεται ο ήχος του τυμπάνου, που σημαίνει ότι θα ακολουθήσει μία σημαντική ανακοίνωση και βοηθάει στην κλιμάκωση της αγωνίας. Το Grow Home για το PS4! Κλαπ κλαπ κλαπ! Ζήτω! Εσένα θέλουμε… έσενα θέλουμε! Το Adventure Platformer της Ubisoft Reflections θα φιγουράρει λοιπόν μαζί με ακόμη πέντε video games στην Instant Collection για τον μήνα Σεπτέμβριο. Αν είστε συνδρομητής της υπηρεσίας PS Plus θα λάβετε δωρεάν και τα εξής: […]

Leave a Reply