Τρέιλερ για το The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut

Στις 2 Ιουλίου 2015 γράψαμε…

Η τριλογία The Incredible Adventures of Van Helsing ολοκληρώθηκε με την κυκλοφορία του τελευταίου μέρους της στις 22 Μαΐου. Η NeocoreGames ανακοίνωσε ωστόσο ότι ετοιμάζει μία αυτόνομη έκδοση, η οποία θα συνδυάζει τις campaign και των τριών παιχνιδιών της σειράς, θα προσθέτει νέα quests και θα αφήνει απέξω οτιδήποτε το περιττό.

Θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε το παιχνίδι με χαρακτήρα, που θα ανήκει σε οποιαδήποτε από τις classes, οι οποίες εισήχθησαν για πρώτη φορά στο The Incredible Adventures of Van Helsing III. Αναφερόμαστε στις Elementalist, Protector, Umbralist, Phlogistoneer, Constructor και Bounty Hunter classes. Όλες οι ενότητες με τις Tower Defense αποστολές θα συμπεριληφθούν στο Final Cut και θα είναι προαιρετικές.

Το skill tree θα ανανεωθεί και θα διευρυνθεί. Μέσα από τις 50 ώρες και βάλε gameplay στο campaign mode του Action RPG της Neocore, θα είναι δυνατόν να αναβαθμίσετε τον χαρακτήρα σας έως και το level 80, ενώ η ενασχόλησή σας με τα multiplayer modes, αλλά και τα καθημερινά και εβδομαδιαία challenges, θα σας ανοίξει τον δρόμο για το level 100. Όσον αφορά τα multiplayer modes, θα βρείτε τα 4-player co-op, touchdown, arena και battle royal.

Το The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut θα κυκλοφορήσει για PC τον Σεπτέμβριο του 2015 και θα πωλείται στην τιμή των 44,99 δολαρίων -μάλλον 44,99 ευρώ- μέσα από το Steam. Αν έχετε ήδη τα τρία παιχνίδια της σειράς, θα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το Final Cut.

[Σύντομη ενημέρωση – 29 Ιουλίου 2015] Η NeocoreGames έδωσε στη δημοσιότητα ένα τρέιλερ για το The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut, για να μας παρουσιάσει όλα τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Ξεχωρίζουν ο καινούριος χάρτης και το εκτεταμένο skill tree.

[Σύντομη ενημέρωση – 3 Σεπτεμβρίου 2015]  Η NeocoreGames ανακοίνωσε, ότι το The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut θα είναι διαθέσιμο από τις 23 Σεπτεμβρίου στο Steam.

Επίσημη ιστοσελίδα: NeocoreGames


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:2 Responses

  1. 05/02/2016

    […] τριλογίας, είναι ότι θα το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν, όπως σας πληροφορήσαμε και στο παρελθόν. Η μόνη προϋπόθεση για να κάνετε δικό σας το The Incredible […]

  2. 05/02/2016

    […] […]

Leave a Reply