Το The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut έφτασε!

Ύστερα από δύο αναβολές κυριολεκτικά στο παρά πέντε, το παιχνίδι, που ενώνει τα τρία μέρη της σειράς The Incredible Adventures of Van Helsing σε ένα σύνολο με πάνω από 50 ώρες gameplay, διατίθεται από τις 6 Νοεμβρίου για PC, ενώ αναμένεται στο μέλλον και για Mac. Το Final Cut θα πωλείται έως τις 13 Νοεμβρίου στα 33,59 ευρώ, ενώ η τιμή του θα ανέβει ύστερα στα 41,99 ευρώ. Launch τρέιλερ και κυκλοφορία πηγαίνουν μαζί…

Το καλό νέο για εσάς, που έχετε ήδη όλα τα games της τριλογίας, είναι ότι θα το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν, όπως σας πληροφορήσαμε και στο παρελθόν. Η μόνη προϋπόθεση για να κάνετε δικό σας το The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut είναι, να περάσετε μία βόλτα από εδώ και να συνδεθείτε με τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Steam. Θα πρέπει να έχετε το Profile Status σας σε Public, όταν θα ακολουθήσετε τη διαδικασία. Θα λάβετε ένα key, το οποίο και θα ενεργοποιήσετε στην πλατφόρμα της Valve. Για περισσότερες οδηγίες στην περίπτωση, που κάτι δεν πάει καλά, ανατρέξτε στο σχετικό forum στο Steam.

Η NeocoreGames ανακοινώνει επίσης με δελτίο τύπου, ότι εγκαινιάζει το ολόδικό της ψηφιακό κατάστημα, μέσα από το οποίο θα διαθέτει τα παιχνίδια της στο αγοραστικό κοινό.

Επίσημη ιστοσελίδα: NeocoreGames/The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply