Το The Walking Dead: Michonne στην E3 2015

Ας γράψω πρώτα ολόκληρο τον τίτλο για να είμαστε και τυπικοί! The Walking Dead: Michonne – A Telltale Games Mini-Series. Πρόκειται για τη νέα προσθήκη στη σειρά The Walking Dead της αμερικανικής εταιρείας, η οποία ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της E3 2015. Το The Walking Dead: Michonne θα κυκλοφορήσει σε τρία επεισόδια -αντί για πέντε, όπως μας έχει συνηθίσει η Telltale Games- με το πρώτο από αυτά να σκάει μύτη το φθινόπωρο. Για να παίξετε το συγκεκριμένο video game, θα χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας και εγκατεστημένο στο μηχάνημά σας τουλάχιστον το πρώτο επεισόδιο του The Walking Dead: Season Two.

Η Michonne, η ψύχραιμη και αποφασιστική τύπισσα με το σπαθί κατάνα, θεωρήθηκε ως ο ιδανικός χαρακτήρας από τα κόμικς του Robert Kirkman και την τηλεοπτική σειρά, για να αποκτήσει το δικό του παιχνίδι. Η Telltale Games την απομακρύνει από τη γνωστή ομάδα και την ρίχνει στη μάχη για την επιβίωση. Η Michonne τα καταφέρνει καλά και μόνη της επινοώντας περίεργους, αλλά αποτελεσματικούς τρόπους για να κινείται ανενόχλητη ανάμεσα στα ζόμπι. Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες θα έχουμε προσεχώς.

Άντε, θα το γράψω ολόκληρο πάλι… Το The Walking Dead: Michonne – A Telltale Games Mini-Series θα κυκλοφορήσει για PC, Mac, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One και συσκευές με λειτουργικά iOS και Android.


Πλατφόρμες:
Android 
iOS 
Mac 
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Telltale Games 
Publishers:
Telltale Games 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:
1 Response

  1. 05/02/2016

    […] περίπου έξι μήνες από τότε, που πρωτοπαρουσιάστηκε το The Walking Dead: Michonne – A Telltale Games Series στην E3 2015 και η αρχική ανακοίνωση έκανε λόγο για κυκλοφορία του […]

Leave a Reply