Τι παίζει από 7 ως 13/3/2016

Η σκληροτράχηλη ομάδα του GreekGamer, σφυρηλατημένη με λερωμένα controllers από ματωμένα δάχτυλα προσφέρει τις μαντικές της ικανότητες εβδομαδιαίως. Όπως η γιαγιά θα σου πει το φλιτζάνι εμείς ανακατεύουμε “εντόσθια” από πανάρχαια μπλιμπλίκια και τα διαβάζουμε για να αποκαλύψουμε το άμεσο μέλλον. Πολλές οι κυκλοφορίες, περιορισμένο το κομπόδεμα. Πού θα επιλέξουμε να δώσουμε τα χρήματα, που κερδίσαμε με κόπο και αίμα; Δείτε ποια παιχνίδια ξεχωρίζουμε από αυτά που σκάνε μύτη σε PC, κονσόλες και φορητά από τις 07/03/2016 έως και τις 13/03/2016.

Tom Clancy’s The Division

Στο εν λόγω σύμπαν σκάνε όλες οι επιδημίες και τα κακά του κόσμου κατά την διάρκεια του black friday, έτσι χωρίς προειδοποίηση. Ούτε να προλάβεις ψηφιακές υπερπροσφορές για αγορά videogames δηλαδή. Το πολυαναμενόμενο αυτό φρούτο της Ubisoft με κάνει να ανησυχώ λίγο. Τα gameplay videos δείχνουν εκπληκτικά όμως γνωρίζοντας πως στον πυρήνα του πρόκειται για ένα MMO με κάνει να είμαι κάπως συγκρατημένος (όσο μπορώ να είμαι). Αν για κάποιο λόγο, φτου φτου, οι ανησυχίες μου βγουν αληθινές, τουλάχιστον θα έχω να περιμένω το αρκετά όμοιο (με σημαντικές διαφορές όμως) Escape from Tarkov.

Κυκλοφορία: 8 Μαρτίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One
Επίσημη ιστοσελίδα: tomclancy-thedivision.ubi.com

Η αλήθεια είναι πως εμείς ανησυχούμε περισσότερο για τις προληπτικές του πεποιθήσεις από ότι ο ίδιος ο Χρήστος Ελιόγλου για το The Division. Ιδιαίτερα όταν τον πιάσαμε με ένα φλιτζάνι να ομολογεί πως ξεματιάζει τον συγχωρεμένο τον Tom.

Shardlight

Η Wadjet Eye είναι ίσως η σημαντικότερη ανεξάρτητη εταιρία ανάπτυξης παραδοσιακών adventures και κάθε της κυκλοφορία αποτελεί ορόσημο για τους φίλους του είδους. Το Shardlight, γραμμένο απ’τον Francisco Gonzalez (δημιουργό του ιδιαίτερα πρωτότυπου A Golden Wake) είναι ένα point ‘n’ click σε μεταπυρηνικό κόσμο, όπου η ηρωίδα μας Amy Wallard συνεργάζεται απρόθυμα με το ολιγαρχικό καθεστώς για να εξασφαλισει ένα εμβόλιο που χρειάζεται για να επιβιώσει. Αναμένουμε, όπως πάντα στους τίτλους της Wadjet Eye, όμορφο pixel art, ποιοτικό voice acting και, κυρίως, μια ενδιαφέρουσα ιστορία που θα απευθύνεται σε πιο ενήλικο κοινό.

Κυκλοφορία: 8 Μαρτίου 2016
Πλατφόρμες: PC
Επίσημη ιστοσελίδα: www.shardlight-game.com

Η τελευταία αυτή προτασούλα του Αλέξανδρου Χατζιωάννου πυροδότησε μία έντονη συζήτηση στα γραφεία μας για το κατά πόσο οι θρυλικές ταινίες του Τέλη Σταλόνε θα μπορούσαν να επανασυστηθούν με pixel art αισθητική. Για ενήλικους είναι, ποιοτικό voice acting διαθέτει ήδη και όπως είδατε η ιστορία παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον.

Moon Hunters

Η πρώτη μου αντίδραση βλέποντας εικόνες από το Moon Hunters ήταν κάπως χαλαρή. Κατόπιν διάβασα στην περιγραφή πως πρόκειται για ένα, όπως οι ίδιοι το χαρακτηρίζουν, 1 to 4 player co-operative action personality test RPG (WTF)! Μπήκα σε σκέψεις, αναρωτιόμουν αν θα είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες των τελευταίων ετών ή απλώς μία ωραιοποιημένη πατατιά. Κάθε φορά που το παίζεις θα είναι διαφορετικό, ενώ η μυθολογία που χτίζεται θα μένει ως αστερισμός στον νυχτερινό ουρανό. Χμμ ενδιαφέρον, σκέφτομαι και πάλι. Όλες αυτές οι σκέψεις βέβαια εξαφανίστηκαν μεμιάς μόλις είδα το gameplay και τις φωτοσκιάσεις στο trailer, από την πρώτη μου χαλαρή αντίδραση κατέληξα κάπως έτσι.

Κυκλοφορία: 10 Μαρτίου 2016
Πλατφόρμες: PC
Επίσημη ιστοσελίδα: www.moonhuntersgame.com

Χρειάστηκε να επαναλάβουμε πάνω από 1000 φορές την ιερή φράση “The power of Super Mario compels you” στον Γιώργο Κυρενέ μέχρι να τον επαναφέρουμε από το κακό που τον βρήκε σε μία στιγμή αδυναμίας.


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Kitfox Games 
Massive Entertainment 
Wadjet Eye Games 
Publishers:
Kitfox Games 
Ubisoft 
Wadjet Eye Games 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. ikats says:

    Όλοι περιμένουμε το Division! Αυτό είναι γεγονός.

Leave a Reply