Τι παίζει από 9 ως 15/5/2016

Η σκληροτράχηλη ομάδα του GreekGamer, σφυρηλατημένη με λερωμένα controllers από ματωμένα δάχτυλα προσφέρει τις μαντικές της ικανότητες εβδομαδιαίως. Όπως η γιαγιά θα σου πει το φλιτζάνι εμείς ανακατεύουμε “εντόσθια” από πανάρχαια μπλιμπλίκια και τα διαβάζουμε για να αποκαλύψουμε το άμεσο μέλλον. Πολλές οι κυκλοφορίες, περιορισμένο το κομπόδεμα. Πού θα επιλέξουμε να δώσουμε τα χρήματα, που κερδίσαμε με κόπο και αίμα; Δείτε ποια παιχνίδια ξεχωρίζουμε από αυτά που σκάνε μύτη σε PC, κονσόλες και φορητά από τις 09/05/2016 έως και τις 15/05/2016.

Stellaris

Το μεγάλο space strategy, το παιχνίδι που θα αποτελέσει το sci-fi αντίστοιχο του Civilization το περιμένουμε από την εποχή του Master of Orion 2. Ο Sid Meier δε φάνηκε να πείθει εντελώς με το Beyond Earth και το Endless Space είναι μάλλον βαρετό, αλλά η Paradox Interactive έχει τις δικές της περγαμηνές στο είδος με τις λεπτοδουλεμένες ιστορικές της σειρές (Victoria, Europa Universalis, Crusader Kings) και, αφού το πήρε απόφαση να κοιτάξει προς τ’αστέρια με το υβριδικό (real-time με δυνατότητα παύσης) Stellaris, εμείς μαζεύουμε τα συμπράγκαλα μας, αποχαιρετούμε τους δικούς μας μ’ένα φιλί στο μέτωπο και φοράμε το διαστημοσκάφανδρό μας.

Κυκλοφορία: 9 Μαΐου 2016
Πλατφόρμες: PC (Windows/Mac)
Επίσημη ιστοσελίδα: www.stellarisgame.com

Αφού ο Αλέξανδρος Χατζηιωάννου αποχαιρέτησε τον εαυτό του στον καθρέφτη φιλώντας τον στο μέτωπο (κανείς δεν γνωρίζει πως τα κατάφερε), φόρεσε το διαστημοσκάφανδρό του και την έκανε για άλλους γαλαξίες. Φημολογείται πως μαζί του πήρε μόνο αυτή την playlist σε στικάκι.

Neon Drive

Οι απόψεις για την επάνοδο της 80-τίλας και οτιδήποτε retro γενικότερα είναι σαν την ποποτρυπίδα, όλοι έχουν από μία. Ίσως γουστάρουμε γιατί μας θυμίζει παλαιότερες πιο χαρούμενες εποχές, μπορεί και όχι, όπως και να έχει όμως, γουστάρουμε. Πως γίνεται λοιπόν να μην ερωτευτείς το Neon Drive ακαριαία; Νομίζω πως είναι αδύνατο. Ακόμη όμως κι αν δεν σου λένε τίποτα τα θεσπέσια γραφικά του και δεν σε ενδιαφέρει το rythm based gameplay του, τότε μένει η μουσική που για εμένα από μόνη της αποτελεί λόγο για αγορά. Μέχρι να κυκλοφορήσει βάλε να παίζει αυτό, ξάσε μαλλί και φόρα στενό ψηλοκάβαλο blue jean για να φτιάξεις ατμόσφαιρα.

Κυκλοφορία: 12 Μαΐου 2016
Πλατφόρμες: iOS, PC (Windows/Mac)
Επίσημη ιστοσελίδα: neondrivegame.com

Κυρίες και κύριοι, αφού λοιπόν εκδηλώθηκε μόνος του σας παρουσιάζουμε τον Γιώργο Κυρενέ σε όλο του το “μεγαλείο”, το μαλλί του μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φωλιά περιστεριών.

POSTAL Redux

Το πρώτο Postal ήταν μια ισομετρική κόλαση φτιαγμένη με κομμάτια εντελώς non political correct καταστάσεων. Κι αν το πρόσφατο Hatred ξεσήκωσε αντιδράσεις, που να βλέπατε το Postal. Εκείνη την εποχή τα ισομετρικά action δεν χαμπαριάζανε πολλά πολλά. Όλη αυτή η cult-ια εντωμεταξύ πακέτο με πάρα πολύ καλά controls και σαφώς ανώτερο του προαναφερθέντος Hatred gameplay. Λοιπόν, το remake του, στο trend της εποχής, με τίτλο Postal Redux μας έρχεται. Κι εγώ το περιμένω πως και πως. Άντε μετά από αυτό, να κανονίσουμε κάτι και για τα Crusader ε.

Κυκλοφορία: Άνοιξη του 2016
Πλατφόρμες: PC (Windows/Mac/Linux), PS4
Επίσημη ιστοσελίδα: runningwithscissors.com

Ο μη πολιτικά ορθός, με έμφαση στο ορθός, Χρήστος Ελιόγλου αποφάσισε να επιλέξει ένα παιχνίδι χωρίς σαφή ημερομηνία κυκλοφορίας. Έτσι για να δείξει το εφηβικών προδιαγραφών νταηλίκι του. Τουλάχιστον γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσει την άνοιξη, δηλαδή αν πάνε όλα κατ’ ευχήν μέσα στον Μάιο.


Πλατφόρμες:
iOS 
Linux 
Mac 
PC 
PS4 
Windows 
Developers:
Fraoula 
Paradox Development Studio 
Running With Scissors 
Publishers:
Fraoula 
Paradox Interactive 
Running With Scissors 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply