Η inXile αναβάλλει την κυκλοφορία του Torment: Tides of Numenera

Στις 2 Νοεμβρίου 2015, γράψαμε…

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τη σελίδα του παιχνιδιού στο Kickstarter δια χειρός του Chris Keenan, ο οποίος είναι ο νέος project manager, ύστερα από την αποχώρηση του Kevin Saunders. Η inXile μεταθέτει τη διάθεση του Torment: Tides of Numenera για το 2016, ενώ η κυκλοφορία του αναμενόταν στα τέλη του 2015. Η αναβολή οφείλεται στην επιθυμία της εταιρείας να δημιουργήσει ένα video game υψηλών προδιαγραφών χωρίς βιασύνη, ειδικά στα τελευταία στάδια της ανάπτυξής του.

O Chris Keenan δηλώνει επίσης, ότι η inXile σκοπεύει να λανσάρει σύντομα τη beta του RPG της, ευελπιστώντας μάλιστα ότι αυτό θα συμβεί μέσα στο 2015. Το Torment: Tides of Numenera είναι ο διάδοχος του εξαιρετικού Planescape: Torment, που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1999 από την Interplay Entertainment, και είχε μία εξαιρετική καμπάνια στο Kickstarter τον Μάρτιο του 2013, καθώς συγκέντρωσε το ποσό-ρεκόρ των 4.188.927 δολαρίων.

[Σύντομη ενημέρωση – 5 Ιανουαρίου 2016] Στις αρχές του 2016, και πιο συγκεκριμένα στις 17 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσει η Closed Beta του Torment: Tides of Numenera, στην οποία θα συμμετάσχουν όμως μόνο backers, που στήριξαν την καμπάνια του στο Kickstarter.

Αν πάλι, δεν ανήκετε στη συγκεκριμένη κατηγορία και ανυπομονείτε να ασχοληθείτε με το πολυαναμενόμενο RPG της inXile, δε θα χρειαστεί να περιμένετε για πολύ. Το Torment: Tides of Numenera θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου, μπαίνοντας στο Steam Early Access και προσφέροντας ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του τελικού παιχνιδιού.

Επίσημη ιστοσελίδα: Torment: Tides of Numenera


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 05/02/2016

    […] in the Staglands, πως περιμένουμε με μία μικρή καθυστέρηση το Torment: Tides of Numenera, την κυκλοφορία των Dungeons & Dragons: Ravenloft – Dark Sun – […]

Leave a Reply