Τί πατάτα είναι αυτή! Θέλω πίσω τα λεφτά μου!

Εξαπατηθήκατε από την περιγραφή, την οποία διαβάσατε, και άλλο πράγμα περιμένατε να παίξετε και άλλο βρήκατε; Πήρατε ένα παιχνίδι, που σας βγήκε μάπα; Δε δώσατε ιδιαίτερη σημασία στις απαιτήσεις συστήματος και το game, που αποκτήσατε όλο χαρά, δεν τρέχει στο σύστημά σας; Μέχρι πριν από λίγες μόνο ώρες δε θα είχατε σχεδόν κανένα απολύτως δικαίωμα να ζητήσετε πίσω τα χρήματα, που δαπανήσετε για την αγορά ενός game από το Steam. Βλέπετε… η Valve τηρούσε κατά γράμμα το «Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται».

Η εταιρεία αλλάζει πλέον ριζικά την πολιτική της πάνω σε αυτό το θέμα και έτσι θα σας επιστρέφει το ποσό, που ξοδέψατε για μεμονωμένο παιχνίδι, bundle, DLC, ακόμα και για προπαραγγελία, φτάνει να υποβάλετε την αίτησή σας μέσα σε δεκατέσσερις μέρες από την πληρωμή. Εξαιρούνται οι ταινίες, τα gifts εφόσον οι παραλήπτες έχουν περάσει στη Library τους τα δωράκια τους και τα video games, DLCs και bundles, που αγοράστηκαν από άλλες πηγές. Τα χρήματα θα μπαίνουν στο Steam Wallet, τον τραπεζικό λογαριασμό, το PayPal ή την πιστωτική κάρτα σας μέσα σε μία βδομάδα, εφόσον εγκριθεί το αίτημά σας. Η Valve διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει το αίτημα επιστροφής χρημάτων στους πελάτες, που θα καταχραστούν αυτή τη δυνατότητα για να δοκιμάζουν παιχνίδια χωρίς τελικά να πληρώνουν ούτε σεντ.

Για να έχετε καλύτερη εικόνα για τη νέα πολιτική της Valve σε σχέση με την επιστροφή χρημάτων, καλά θα κάνετε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους εδώ.


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply