Και ο νικητής του δεύτερου Vote to Play είναι το Broforce!

Οι κάλπες έκλεισαν στις 22 Φεβρουαρίου και το 2D Action Platformer της Free Lives επικράτησε των Action Henk! και Assault Android Cactus συγκεντρώνοντας το 47% των ψήφων. Το Broforce είχε καταλάβει την πρώτη θέση σχεδόν από την αρχή της ψηφοφορίας, που ξεκίνησε στις 9 Φεβρουαρίου, και θα είναι επομένως το παιχνίδι, το οποίο θα προσφερθεί την 1η Μαρτίου στους συνδρομητές του PS Plus. Τα υπόλοιπα πέντε videogames, που θα συμπληρώσουν την Instant Collection για τον ερχόμενο μήνα, θα ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Τα μέλη της συνδρομητικής υπηρεσίας της Sony θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τα Action Henk! και Assault Android Cactus, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 8 Μαρτίου για το PS4, με 30% έκπτωση. Η προσφορά θα λήξει στις 21 του ίδιου μήνα. Το δεύτερο Vote to Play είναι λοιπόν παρελθόν και αναμένουμε το επόμενο.

The winner of the second Vote to Play

Πλατφόρμες:
Playstation 4 
Developers:
Free Lives 
RageSquid 
Witch Beam 
Publishers:
Devolver Digital 
RageSquid 
Witch Beam 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:
Local 
Multi 
Single 1 Response

  1. 27/02/2016

    […] το PS4. Το 2D Action Platformer της Free Lives αναδείχθηκε νικητής στο δεύτερο Vote to Play. Το Galak-Z: The Dimensional, το Action της 17-BIT που θα σας στείλει στο […]

Leave a Reply