Το Yakuza Remake και το Yakuza 6 θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία

Η Sega ήταν παρούσα στη συνέντευξη τύπου της Sony, που δόθηκε στα πλαίσια του Tokyo Game Show 2015 και ανακοίνωσε ότι δύο παιχνίδια της Action Adventure σειράς, που κλείνει φέτος τα δέκα χρόνια ζωής και αποκλειστικής παρουσίας στις κονσόλες της ιαπωνικής εταιρείας, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα σκαριά.

Πρώτα απ’ όλα, ετοιμάζεται η επανέκδοση του πρώτου Yakuza, το οποίο πέρασε τα σύνορα της Ιαπωνίας το 2006 και κυκλοφόρησε για το PlayStation 2. Τονίζεται ότι πρόκειται για ένα remake και όχι για μία remastered έκδοση του παιχνιδιού και οι φίλοι, που κατοικούν στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου, θα το έχουν για PS3 και PS4 στις 21 Ιανουαρίου του 2016. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε με ένα τρέιλερ και ο τίτλος του παιχνιδιού θα είναι Yakuza Kiwami.

Οι Ιάπωνες θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή για έναν χρόνο, για να πάρουν στα χέρια τους και το Yakuza 6 για το PS4. Δεν υπάρχει προς το παρόν οπτικό υλικό για το νέο μέλος της σειράς.


Πλατφόρμες:
Playstation 3 
Playstation 4 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 05/02/2016

    […] για το PS4 το φθινόπωρο του 2016 στην Ιαπωνία, όπως πληροφορηθήκαμε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπο…. Έχουμε συνηθίσει να ζούμε με την καθυστέρηση στην […]

Leave a Reply