Το Bloodstained και στο Wii U

Το παιχνίδι του Koji Igarashi σπάει τα κοντέρ, έντεκα μέρες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία για τη χρηματοδότησή του στο Kickstarter. Οι backers είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι από την αρχή της καμπάνιας, όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο άρθρο του Αλέξανδρου Χατζηιωάννου, και οι στόχοι, που θέτει ο Ιάπωνας video game designer, «πιάνονται» ο ένας μετά από τον άλλον.

Το ποσόν, που έχει συγκεντρωθεί έως αυτή τη στιγμή, ανέρχεται στα τρία εκατομμύρια δολάρια (περίπου 2,750,000€), πράγμα που σημαίνει, πως ο πνευματικός διάδοχος των παιχνιδιών της σειράς Castlevania θα κυκλοφορήσει και στο Wii U. Με διακόσιες πενήντα χιλιάδες δολάρια ακόμα, το Bloodstained θα αποκτήσει και ασύγχρονο online multiplayer, ενώ με μισό εκατομμυριάκι (σιγά τα λεφτά!) θα μεταφερθεί και στο PS Vita.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, το Bloodstained: Ritual of the Night θα κυκλοφορήσει από την Deep Silver τον Μάρτιο του 2017 για PC (Windows και Linux), Mac, PS4, Xbox One και Wii U. Ο Koji Igarashi έχει αναλάβει από κοινού με την Ιαπωνική εταιρεία Inti Creates την ανάπτυξη του video game.

[n]BloodstainedWiiU

Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Wii U 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply