Το A Boy and His Blob, το νεότερο, επιστρέφει!

Η WayForward βάλθηκε να κάνει γνωστά παλιότερα παιχνίδια της, που ανέπτυξε και κυκλοφόρησε η ίδια για τα συστήματα της Nintendo, σε όσο μεγαλύτερο κοινό μπορεί και τα μεταφέρει στο PC, τις κονσόλες και τα φορητά. Τρανταχτά πρόσφατα παραδείγματα είναι τα Shantae and the Pirate’s Curse, Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut και Mighty Switch Force Hyper Drive Edition. Τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά με το A Boy and His Blob για το Wii μιας και κυκλοφόρησε από την Majesco το 2009.

Το 2D Puzzle Platformer της WayForward βασίζεται στο A Boy and His Blob: Trouble on Blobolonia, το οποίο βγήκε το 1991 για το NES, και σας δίνει τον έλεγχο ενός πιτσιρίκου, που συνεργάζεται με ένα εξωγήινο «εύπλαστο» πλάσμα. Το περίεργο παρεάκι σας, το οποίο πρόερχεται από τον πλανήτη Blobolonia, που απειλείται από τις δυνάμεις του σατανικού Emperor, μπορεί να πάρει τη μορφή διαφόρων αντικειμένων και να σας βοηθήσει στη λύση γρίφων, φτάνει να φροντίζετε να το ταΐζετε με ζελεδάκια. Το αγόρι θα βοηθήσει τελικά τον Blob να σώσει τον πλανήτη του από τους κακούς εισβολείς.

Το A Boy and His Blob, τη μεταφορά του οποίου έχουν αναλάβει από κοινού οι WayForward και Abstraction Games, θα κυκλοφορήσει από τη Majesco στις 19 Ιανουαρίου για PC και Mac (Steam, GOG), PS4 και PS Vita (PSN, cross-buy) και στις 20 του ίδιου μήνα για το Xbox One. Η Abstraction Games αποκάλυψε με ένα tweet, ότι δεν αποκλείεται να δούμε το παιχνίδι και σε άλλες πλατφόρμες.

Επίσημη ιστοσελίδα: A Boy and His Blob (Wii)


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
PS Vita 
Wii 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply