Η CD Media θα είναι η νέα αντιπρόσωπος της Nintendo

Η Nintendo είχε μείνει χωρίς αντιπροσωπεία στη χώρα μας, αλλά και γενικότερα στα Βαλκάνια, ύστερα από τη διακοπή της συνεργασίας της με τη Nortec Multimedia στις 31 Δεκεμβρίου του 2015. Η Nintendo of Europe ανακοίνωσε στις 22 Ιουνίου, ότι αυτό το κενό θα καλυφθεί σύντομα μιας και σύναψε συμφωνία με τη CD Media. Η Ελληνική εταιρία και οι θυγατρικές της θα αναλάβουν τον ρόλο του αντιπροσώπου και του διανομέα για τα προϊόντα της Nintendo -κονσόλες, περιφερειακά, videogames- στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη FYROM, τη Ρουμανία, την Κροατία, τη Σλοβενία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Μαυροβούνιο και τη Σερβία.

Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ξεκινήσει στην πράξη από την 1η Οκτωβρίου του 2016. Ο Σπύρος Γιαμάς, πρόεδρος της CD Media, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για το νέο βήμα της εταιρίας του: «Είμαστε κατενθουσιασμένοι και αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη τιμή η επιλογή της εταιρίας μας από την Nintendo of Europe ως διανομέας και συνεργάτης της για την περιοχή της Ελλάδας και των Βαλκανίων. Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό σημείο στην πορεία της ανάπτυξης της εταιρίας μας, καθώς μας καθιστά τον μεγαλύτερο διανομέα ψηφιακής ψυχαγωγίας στην περιοχή. Δεσμευόμαστε ότι θα παρέχουμε στους fans της Nintendo και σε όλους τους καταναλωτές στην περιοχή υποδειγματικό service και υποστήριξη».

O Satoru Shibata, Πρόεδρος της Nintendo of Europe, δεν αφήνει επίσης ασχολίαστο το ευχάριστο για εμάς τους καταναλωτές γεγονός: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την έναρξη της συνεργασίας μας με τη CD Media και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους fans της Nintendo στην Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες για τη συνεχή υποστήριξη και προτίμησή τους στο δικό μας δίκτυο διανομής. Γνωρίζουμε ότι η CD Media έχει μια πολύ δυνατή ομάδα και τις απαραίτητες υποδομές service ώστε να μας υποστηρίξει δυναμικά στην περιοχή».


Πλατφόρμες:
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply