Η Nortec και η Nintendo παίρνουν διαζύγιο

Η Nortec Multimedia είναι και θα παραμείνει ο αντιπρόσωπος για τα παιχνίδια και τα άλλα προϊόντα της Nintendo έως και τις 31 Δεκεμβρίου. Ο δρόμος των δύο εταιρειών θα χωρίσει μετά από αυτή την ημερομηνία. Η Nortec εξηγεί σε γενικές γραμμές τους λόγους της διακοπής συνεργασίας με την μεγάλη εταιρεία στο δελτίο τύπου, που ακολουθεί:

«Αγαπητοί Συνεργάτες και Φίλοι,

Όπως γνωρίζετε όλοι, η Nortec Multimedia άντεξε την αδυσώπητη οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα τα τελευταία 6 χρόνια. Ακόμα και σήμερα η εταιρία παραμένει αδάνειστη και υγιής.

Όμως, μια σειρά σημαντικών εμπορικών θεμάτων που έχουμε με τη Nintendo μας υποχρεώνουν να βάλουμε ένα τέλος σ’ αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία. Ως εκ τούτου, με την παρούσα και προς μεγάλη μας θλίψη σας ενημερώνουμε ότι η συνεργασία μας με τη Nintendo τελειώνει στις 31-12-2015.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους συνεργάτες μας για την εγκάρδια και συνεχή υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά στους καταναλωτές και οπαδούς των προϊόντων μας. Επίσης, ευχόμαστε θερμά στη Nintendo τα καλύτερα για τα μελλοντικά της σχέδια και δραστηριότητες στην Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκανική.»

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εταιρεία είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για τα προϊόντα της Nintendo στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 1997 -εκείνη τη χρονιά λανσαρίστηκε το Nintendo 64- ενώ δραστηριοποιείται από το 2002 στην Αλβανία, τη Βουλγαρία και τα Σκόπια.

Επίσημη ιστοσελίδα: Nortec Multimedia


Πλατφόρμες:
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 23/06/2016

    […] στη χώρα μας, αλλά και γενικότερα στα Βαλκάνια, ύστερα από τη διακοπή της συνεργασίας της με τη Nortec Multim…. Η Nintendo of Europe ανακοίνωσε στις 22 Ιουνίου, ότι αυτό το […]

Leave a Reply