Το πρώτο DLC για το Vermintide θα μας επισκεφθεί στις αρχές Δεκεμβρίου

Το co op Action/ FPS της σουηδικής εταιρείας τα πηγαίνει αρκετά καλά εμπορικά, αν σκεφτούμε ότι κυκλοφόρησε στις 23 Οκτωβρίου. Η Fatshark ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Warhammer: End Times – Vermintide, ότι τριακόσιες χιλιάδες αντίτυπα του παιχνιδιού έχουν πουληθεί έως σήμερα. Για να γιορτάσουμε μαζί της το ευχάριστο γεγονός, μας ενημερώνει, ότι ετοιμάζει το Sigmar’s Blessing, το πρώτο DLC που θα διατίθεται εντελώς δωρεάν από τις 3 Δεκεμβρίου.

Το DLC θα εισάγει ένα νέο βωμό στο πανδοχείο, στον οποίο θα σας επιτρέπεται να θυσιάζετε αντικείμενα από το inventory των χαρακτήρων σας, για να αναβαθμίσετε τα όπλα τους. Θα μπορείτε επιπλέον να καθορίζετε το είδος των αντικειμένων, που θα εξασφαλίζετε από το loot. Θα προστεθούν επίσης νέα όπλα για την κόκκινη class. Δείτε ένα δείγμα στην εικόνα, που ακολουθεί…

vermintide-sigmars-dlc_in1

Πέρα από το Sigmar’s Blessing DLC, η Fatshark σκοπεύει να εντάξει στο άμεσο μέλλον καινούρια modes, που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στο Vermintide. Το πρώτο από αυτά θα σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, αν είστε μοναχικός τύπος. Θέλετε να μπείτε στη μάχη χωρίς παρέα; Με το private mode, όπως αποκαλείται, θα το κάνετε! Για τους hardcore παίκτες, προτείνεται το realism mode, το οποίο θα αφαιρεί όλα τα βοηθητικά στοιχεία από την οθόνη. Θα πείτε, για παράδειγμα, αντίο στα στόχαστρα! Τέλος, το survival mode θα σας φέρνει αντιμέτωπο με εχθρούς, που, όπως μαντεύετε, θα σας επιτίθενται κατά κύματα.

Επίσημη ιστοσελίδα: Warhammer: End Times – Vermintide

Αγορά: SteamHumble Store


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply