Τα Games with Gold για τον Μάιο του 2016

Η Microsoft ανακοίνωσε τα παιχνίδια για το Xbox One και το Xbox 360, που θα σας κρατούν απασχολημένο, όταν θα χωνεύετε τον πασχαλινό οβελία, τα αβγά και τα τσουρέκια και θα κάνετε διάλειμμα από τις βόλτες σας στους αγρούς, για να μαζέψετε λουλούδια.

Το Defense Grid 2, το Tower Defense της Hidden Path Entertainment για το Xbox One θα ξεφυτρώσει την Πρωτομαγιά στην υπηρεσία Games with Gold και θα μείνει εκεί έως το τέλος του μήνα.

Το Halloween γιορτάζεται τον Οκτώβριο, αλλά κανείς δε θα σας παρεξηγήσει αν μασκαρευτείτε και βγείτε στη γύρα για Trick or Treat κατόπιν εορτής, παίζοντας το Costume Quest 2, επίσης για το Xbox One. Το Action RPG της Double Fine Productions θα είναι διαθέσιμο από τις 16 Μαΐου έως και τις 15 Ιουνίου.

Ας έρθουμε τώρα στα δύο παιχνίδια για το Xbox 360, που θα παίξετε και στο Xbox One σας χάρη στην backwards compatibility. Το GRID 2, το Racing της Codemasters, θα βρίσκεται στον δρόμο για το πρώτο μισό του Μαΐου. Τέλος, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα ανήκει στο Peggle, το ευχάριστο Puzzle της PopCap Games.


Πλατφόρμες:
Android 
DS 
iOS 
Linux 
Mac 
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
Wii U 
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Codemasters 
Double Fine Productions 
Hidden Path Entertainment 
PopCap Games 
Publishers:
505 Games 
Codemasters 
Majesco Entertainment 
PopCap Games 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:

Multi 
Online 
Single Leave a Reply