Δωρεάν DLC για το Hatred!

Το isometric Third-Person Shooter της πολωνικής εταιρείας Destructive Creations προκάλεσε άφθονο θόρυβο, πριν κυκλοφορήσει καλά-καλά για το PC. Οι συζητήσεις έδιναν και έπαιρναν, για το αν το gameplay του παιχνιδιού, που θέλει τον χαρακτήρα να σκοτώνει αδιακρίτως, ξεφεύγει από τα όρια της ηθικής. Λάδι στη φωτιά έριξε αρχικά και η Valve, η οποία εξέταζε σοβαρά την περίπτωση, να μην καταχωρήσει το Hatred στο Steam. Το παιχνίδι βγήκε τελικά στην αγορά την πρώτη Ιουνίου. Ο Χρήστος Ελιόγλου εξηγεί αν οι αντιδράσεις, που προηγήθηκαν, είναι δικαιολογημένες και αν αξίζει τελικά τον κόπο να ασχοληθείτε με το Hatred.

Η Destructive Creations δεν εγκαταλείπει το πρώτο παιχνίδι της και θα διαθέσει εντελώς δωρεάν στις 10 Σεπτεμβρίου ένα DLC, το οποίο θα φέρει ένα Survival mode με τρεις νέους χάρτες. Τρεις καινούριοι χαρακτήρες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και στατιστικά, καθώς perks, όπλα, ποικίλα αντικείμενα, νέα leaderboards και achievements θα προστεθούν επίσης.

Πέρα όμως από το DLC, η πολωνική εταιρεία ετοιμάζει και ένα update, το οποίο θα περιέχει cheats για απεριόριστα πυρομαχικά και όπλα, δύο ολοκαίνουρια επίπεδα δυσκολίας (Story και Insane modes) και πρόσθετα side-quests για τη βασική campaign του παιχνιδιού.

Επίσημη ιστοσελίδα: Destructive Creations


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply