Το Kick Off θα αναβιώσει στο PS4 και το PS Vita!

Η αποκάλυψη έγινε από τον δημιουργό της θρυλικής σειράς football sims στο PlayStation Blog. Ο Dino Dini φροντίζει μάλιστα να συστηθεί στους νεότερης ηλικίας gamers, που τυχαίνει ίσως να μην τον γνωρίζουν. Ας μην ξεχνάμε, ότι το πρώτο Kick Off κυκλοφόρησε πριν από 26 χρόνια! Ο Dino Dini δεν παραλείπει να επισημάνει, ότι η κυριαρχία των μεγάλων εταιρειών με τα πολλά φράγκα στον χώρο του gaming, άφησε σταδιακά στο περιθώριο τους ανεξάρτητους developers, όπως συνέβη και με τον ίδιο.

Το ενδιαφέρον, που υπάρχει πλέον από το κοινό για τα games indie δημιουργών, ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του Dino Dini και της σειράς Kick Off. Το ευχάριστο είναι πως στην προκειμένη περίπτωση μέλος της Sony ήρθε σε επαφή με τον Βρετανό developer και του πρότεινε να δουλέψει πάνω σε ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι για το PS Vita. Ο Dino Dini ετοιμάζει τελικά το Kick Off Revival για το φορητό της ιαπωνικής εταιρείας, αλλά και το PS4.

Το Kick Off Revival θα μείνει πιστό σε δύο βασικά χαρακτηριστικά των παιχνιδιών της σειράς. Πρώτα απ’ όλα, η μπάλα δε θα «κολλάει» στα πόδια των ποδοσφαιριστών, αλλά θα κυλάει. Θα πρέπει επίσης να περιμένουμε την κλασική top down οπτική, χωρίς να αποκλείονται και άλλες επιλογές για την κάμερα. Τέλος, τα γραφικά του video game θα είναι 3D.

Επίσημη ιστοσελίδα: Dino Dini


Πλατφόρμες:
Playstation 4 
PS Vita 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:2 Responses

  1. 05/02/2016

    […] τη συμφωνία ανάμεσα στον μεγάλο Dino Dini και τη Sony για την ανάπτυξη ενός νέου Kick Off για το PS4 και το PS Vita και ερχόμαστε σήμερα, να […]

  2. 13/04/2016

    […] της καλπάζουσας ζωής μας. Κάτι σαν τα Sensible World of Soccer και Kick Off δηλαδή ή ακόμη και για τους νεότερους το International Superstar […]

Leave a Reply