Μετά από το Kick Off, θα αναβιώσει και το Sensible Soccer!

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, γράψαμε…

Περίπου ένας μήνας έχει περάσει από τότε, που γράψαμε για τη συμφωνία ανάμεσα στον μεγάλο Dino Dini και τη Sony για την ανάπτυξη ενός νέου Kick Off για το PS4 και το PS Vita και ερχόμαστε σήμερα, να αναφερθούμε σε έναν άλλο μεγάλο developer και το δικό του θρυλικό ποδοσφαιράκι.

Ο Jon Hare, ο συνιδρυτής της πάλαι ποτέ Sensible Software, ετοιμάζει παρέα με μία δυνατή ομάδα συνεργατών τον πνευματικό διάδοχο των παιχνιδιών της σειράς Sensible Soccer. Το Sociable Soccer θα είναι ένα arcade Football με γρήγορο passing game, δυνατά τάκλιν και γενικότερα ταχύτατο gameplay.

sociable-soccer-kickstarter_in

Θα μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας avatar, να επιλέξετε ανάμεσα σε πάνω από 500 ομάδες -εθνικές, συλλόγους και κάποιες πιο… ειδικές περιπτώσεις- να αγωνιστείτε σε περισσότερες από 30 διοργανώσεις στο single player mode και να οργανώνετε ματσάκια με έως και εφτά ακόμη άτομα στο ίδιο μηχάνημα. Θα σκαρώνετε αγώνες και διαδικτυακά, ενώ θα συμμετέχετε και σε online πρωταθλήματα!

Η εξασφάλιση αδειών είναι προφανώς μία ιδιαίτερα δύσκολη και δαπανηρή υπόθεση και έτσι τα ονόματα των ομάδων και των παικτών δε θα είναι πάντοτε τα πραγματικά, αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να τα «πειράξετε». Θα έχετε επίσης τον έλεγχο της ομάδας πριν και κατά τη διάρκεια των ματς, φροντίζοντας για το σύστημα και τη σύνθεσή της. Τέλος, θα είναι δυνατόν να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές κάμερες και να ρυθμίσετε τα πλήκτρα όπως επιθυμείτε, για να φέρετε τον χειρισμό στα μέτρα σας.

Το Sociable Soccer προορίζεται για PC, PS4 και Xbox One και ο Jon Hare και η παρέα του έχουν βάλει ως στόχο να το βγάλουν στην αγορά πριν από το τέλος του 2016. Το παιχνίδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Kickstarter με σκοπό τη συγκέντρωση 300000 λιρών Αγγλίας (περίπου 422400 ευρώ). Η καμπάνια θα διαρκέσει έως τις 12 Δεκεμβρίου.

[Σύντομη ενημέρωση – 26 Νοεμβρίου 2015]  Ο Jon Hare και η ομάδα του δε θα βασιστούν τελικά στην οικονομική βοήθειά μας,  για να κάνουν πραγματικότητα το Sociable Soccer και θα αναζητήσουν πιο παραδοσιακούς τρόπους εξασφάλισης των κεφαλαίων, που χρειάζονται για την ανάπτυξή του. Κάποιος publisher θα βάλει προφανώς το χέρι του στην τσέπη… Η καμπάνια του παιχνιδιού στο Kickstarter διακόπτεται λοιπόν, όπως ανακοινώνεται στη σχετική σελίδα.

Είναι πάντως γεγονός, ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν και πολύ καλά για το ποδοσφαιράκι, καθώς μόλις 32500 λίρες Αγγλίας είχαν συγκεντρωθεί μέσα στις δύο πρώτες βδομάδες. Ο τελικός στόχος ήταν οι 300000 λίρες και η καμπάνια θα ολοκληρωνόταν στις 12 Δεκεμβρίου.


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:1 Response

  1. 08/04/2016

    […] διαλείμματα της καλπάζουσας ζωής μας. Κάτι σαν τα Sensible World of Soccer και Kick Off δηλαδή ή ακόμη και για τους νεότερους το […]

Leave a Reply