Κυκλοφορεί στις 15 Ιουλίου το Odallus: The Dark Call

Το 2D Action Adventure της ανεξάρτητης εταιρείας JoyMasher είναι έτοιμο να βγει στην αγορά ύστερα από μία επιτυχημένη καμπάνια στο Indiegogo, ένα πέρασμα από το Steam Greenlight και δύο χρόνια στο στάδιο της ανάπτυξης.

Η νύχτα έχει πέσει μόνιμα στον κόσμο του Odallus και οι δυνάμεις του σκότους αιχμαλωτίζουν ανθρώπινες ψυχές και τις χρησιμοποιούν για να επανδρώσουν τον στρατό τους. Ο γιος του Haggis βρίσκεται ανάμεσα τους. Ο ήρωας παίρνει το σπαθί του και ξεκινάει την περιπέτειά του με σκοπό να σώσει το βλαστάρι του και να διώξει μακριά τους κακούς της υπόθεσης.

Ο developer του Odallus: The Dark Call εμπνέεται για ακόμα μία φορά από video games του παρελθόντος, όπως τα Ghosts ‘n’ Goblins, Castlevania και Demon’s Crest και δημιουργεί ένα παιχνίδι με γραφικά αλά 8-bit, οκτώ levels γεμάτα με πάνω από 50 διαφορετικούς εχθρούς, τεράστια bosses και αυξημένο επίπεδο δυσκολίας. Τέσσερις ώρες ρετροκαταστάσεων θα σας χαρίσει το video game της JoyMasher.

Το Odallus: The Dark Call θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου για PC και θα πωλείται από το Steam, το GOG και το Humble Store.

Επίσημη ιστοσελίδα: Odallus: The Dark Call


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply