Ανακοινώθηκε το Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

Στις 7 Αυγούστου 2015, γράψαμε…

Το Ori and the Blind Forest είχε τραβήξει την προσοχή μας πριν καλά-καλά βγει στην αγορά! Τα τρέιλερ, που παρουσίαζαν τα καταπληκτικά γραφικά και γοήτευσαν με την αέρινη μουσική, και τα gameplay βίντεο, τα οποία έδειξαν τους μηχανισμούς του παιχνιδιού, μας είχαν δημιουργήσει προσδοκίες για κάτι το πραγματικά αξιόλογο.

Το Ori and the Blind Forest κυκλοφόρησε τελικά στις 11 Μαρτίου για PC και Xbox One σημειώνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία από την πρώτη κιόλας βδομάδα. Η έκδοση του για το Xbox 360 αγνοείται παρεμπιπτόντως ακόμη. Διαβάστε το review του Χρήστου Ελιόγλου και θα μάθετε, γιατί θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να ακουμπήσετε κάποιο άλλο 2D Platform, αν επιλέξετε να ασχοληθείτε με το παιχνίδι της Moon Studios.

Μετά από τη χθεσινή ανακοίνωση της εταιρείας στην Gamescom 2015, θα κάνετε ίσως καλά να περιμένετε όμως μέχρι τα τέλη του 2015, γιατί το Ori and the Blind Forest: Definitive Edition βάζει πλώρη για το Steam, τα Windows 10 και το Xbox One. Η επερχόμενη έκδοση του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει νέες περιοχές, καινούριους μηχανισμούς στο gameplay και περισσότερες ικανότητες για τον Ori.

Οπτικό υλικό για τη Definitive Edition δεν υπάρχει ακόμα, γι’ αυτό ρίξτε μία ματιά στο Launch τρέιλερ του Ori and the Blind Forest, που μας έκλεψε την καρδιά.

[Σύντομη ενημέρωση – 23 Δεκεμβρίου 2015] Η Moon Studios ανακοινώνει με ένα tweet, ότι η Definitive Edition του Ori and the Blind Forest δε θα διατεθεί μέσα στο 2015, το οποίο έτσι κι αλλιώς θα μας αποχαιρετήσει σε λίγες μέρες, αλλά θα πρέπει να την περιμένουμε την άνοιξη του 2016.

Επίσημη ιστοσελίδα: Ori and the Blind Forest


Πλατφόρμες:
PC 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply