Πρώτη γνωριμία με το The Pillars of the Earth

Η Daedalic Entertainment και η γερμανική εκδοτική εταιρεία Bastei Lübbe συνεργάζονται, για να φέρουν το The Pillars of the Earth (Στυλοβάτες της Γης) στις οθόνες μας.

Το πολύ επιτυχημένο ιστορικό μυθιστόρημα του Ken Follett, πάνω στο οποίο έχει βασιστεί και τηλεοπτική μίνι σειρά, μας μεταφέρει στην Αγγλία του δωδέκατου αιώνα. Ο θάνατος του βασιλιά Ερρίκου Α’, ο οποίος δεν άφησε διάδοχο στον θρόνο, ακολουθείται από μακροχρόνιες πολεμικές συρράξεις, αναρχία και δυστυχία για τον λαό. Ο βασικός ήρωας του μυθιστορήματος είναι ο Philip, ηγούμενος στην εκκλησία της φανταστικής πόλης Kingsbridge, που βάζει ως σκοπό της ζωής του, να χτίσει τον μεγαλοπρεπέστερο καθεδρικό ναό του κόσμου. Ο υψηλόβαθμος κληρικός ορίζει ως αρχιτέκτονα του φιλόδοξου έργου τον Jack, ένα χωριατόπαιδο. Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Philip δεν ευχαριστεί τους πάντες. Οι εχθροί του θέλουν να δουν το εγχείρημά του και την ανάπτυξη του Kingsbridge να αποτυγχάνουν.

Η Daedalic ετοιμάζει λοιπόν ένα Adventure/ Visual Novel, το οποίο θα βασίζεται όσο γίνεται περισσότερο στην ιστορία του The Pillars of the Earth. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ken Follett παρακολουθεί την ανάπτυξη του παιχνιδιού και επιβλέπει τη συγγραφή του σεναρίου του. Το video game, το οποίο ανακοινώθηκε πριν από έναν περίπου χρόνο, αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2017 για PC, Mac, PS4, Xbox One και κινητά με λειτουργικά συστήματα Android και iOS. Η Daedalic δίνει εντωμεταξύ στη δημοσιότητα το πρώτο τρέιλερ για το The Pillars of the Earth.


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:3 Responses

  1. Sunadir says:

    Η σειρά πάντως γάμησε. Για να δούμε και το game… το 2017, ωραίο φαίνεται πάντως.

Leave a Reply