Τον Αύγουστο στο PS Plus

Δύο video games με αγαπημένους χαρακτήρες, που διψούν για περιπέτεια, ξεχωρίζουν από τα έξι συνολικά παιχνίδια, τα οποία θα προσφερθούν δωρεάν στους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus. Ας δούμε με τι θα έχετε να ασχοληθείτε στις κονσόλες και το φορητό της Sony μέσα στον Αύγουστο:

Θα ταξιδέψετε στην Αίγυπτο παρέα με τη διάσημη αρχαιολόγο και θα συμμαχήσετε με τρεις ακόμη χαρακτήρες για να αντιμετωπίσετε εχθρούς βγαλμένους από την αιγυπτιακή μυθολογία στο Lara Croft and the Temple of Osiris για το PS4.

Το God of War: Ascension για το PS3, από την άλλη μεριά, θα ζωντανέψει μπροστά σας θεούς και τέρατα από την ελληνική μυθολογία. Εννοείται ότι θα ελέγχετε τον Kratos, ο οποίος γιορτάζει φέτος τα δέκα χρόνια αποκλειστικής παρουσίας στα μηχανήματα της Sony.

Το Limbo, το 2D Puzzle-Platformer της PlayDead, είχε προσφερθεί δωρεάν στο παρελθόν για το PS3 μέσα από το PS Plus. Ο πιτσιρίκος θα αναζητήσει τώρα τη χαμένη αδελφή του και στο PS4.

Τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν, θα διατεθούν για το PS4, το PS3 και το PS Vita: το ένα είναι το Stealth Inc 2: A Game of Clones, το Stealth Puzzle της Curve Digital, και το άλλο το Sound Shapes, το Platformer που αγαπάει τη μουσική! Τέλος, έχουμε ένα Tower Defense, το οποίο χάρηκαν τα Gold μέλη του Xbox Live τον Μάιο. Τότε είχαμε το CastleStorm: Definitive Edition για το Xbox One, τώρα θα λάβετε το CastleStorm: Complete Edition για το PS3 και το PS Vita.

Όλα τα παραπάνω παιχνίδια θα σας περιμένουν από τις 4 Αυγούστου, για να τα αποκτήσετε. Τα Rocket League, Styx: Master of Shadows, Entwined, Rain, MouseCraft, Geometry Wars 3: Dimensions Evolved θα αποχαιρετήσουν την ίδια μέρα το PS Plus.


Πλατφόρμες:
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply