Η Daedalic αναπτύσσει το State of Mind και για το Switch

Καθώς απομακρυνόμαστε από την ημέρα παρουσίασης του Switch, ολοένα και περισσότεροι developers και publishers εκδηλώνουν την υποστήριξή τους στην υβριδική κονσόλα της Nintendo. Η Daedalic Entertainment, μεταξύ άλλων, έσπευσε στις 13 Ιανουαρίου να ανακοινώσει με ένα tweet, ότι ετοιμάζει το νέο videogame της, που φέρει τον τίτλο State of Mind, και για το Nintendo Switch.

Το State of Mind κατηγοριοποιείται από τους δημιουργούς του ως ένα 3D dystopian Adventure με οπτική τρίτου προσώπου. Το θέμα του παιχνιδιού είναι φουτουριστικό και θέλει τον βασικό χαρακτήρα του να κινείται ανάμεσα σε δύο κόσμους: έναν πραγματικό δυστοπικό κόσμο και έναν άλλον ουτοπικό, που τοποθετείται στο μέλλον.

Ο Richard Nolan, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, ζει μαζί με τη γυναίκα και τον γιο του στο Βερολίνο. Ο πρωταγωνιστής μας ανακαλύπτει, ότι κάποιοι εμφυτεύουν στον ίδιο και τα μέλη της οικογένειάς του σκέψεις και αναμνήσεις, δημιουργώντας μία ουτοπία. Η τελευταία εμφύτευση στο μυαλό του Richard δεν πηγαίνει όμως καλά και ο ίδιος «επιστρέφει» στον πραγματικό κόσμο, αλλά μία ατελής εκδοχή του εαυτού του παραμένει στο απόρρητο πρόγραμμα Εικονικής Πραγματικότητας.

Σύμφωνα με την περιγραφή της ιστορίας του παιχνιδιού, ο Richard θα προσπαθήσει να ξαναβρεί τη γυναίκα και τον γιο του, αλλά και να ενώσει τα κομμάτια του διχασμένου του εαυτού. «Στην πορεία, θα αντιληφθεί ότι το ταξίδι του δεν αφορά μόνο τον ίδιο, αλλά και το μέλλον της ανθρωπότητας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Το State of Mind θα περιλαμβάνει πολλούς playable χαρακτήρες, δύο κόσμους στους οποίους θα μπορείτε να μεταπηδάτε, ένα ιδιαίτερο ύφος στα γραφικά και μία σύνθετη ιστορία. Το παιχνίδι, το οποίο αναπτύσσει η Daedalic Entertainment, θα κυκλοφορήσει για PC, Mac, PS4, Xbox One και το Nintendo Switch. Η γερμανική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει συγκεκριμένη ημερομηνία για καμία από τις παραπάνω πλατφόρμες.

Επίσημη ιστοσελίδα: http://www.daedalic.de/en/game/State_of_Mind#10


Πλατφόρμες:
Mac 
PC 
Playstation 4 
Switch 
Windows 
Xbox One 
Developers:
Daedalic Entertainment 
Publishers:
Daedalic Entertainment 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:

Single Leave a Reply