Φρέσκο τρέιλερ για το Stella Glow συστήνει τους Harbingers

Στις 23 Οκτωβρίου του 2015 γράψαμε…

Η ιδιαίτερα δραστήρια το τελευταίο διάστημα NIS America πρόκειται να φέρει το παιχνίδι, που ανέπτυξε η Imageepoch, και στην Ευρώπη, όπως είναι γνωστό από τα μέσα Ιουλίου. Το Stella Glow για το 3DS θα βγει στην αμερικανική αγορά στις 17 Νοεμβρίου, ενώ εμείς θα πρέπει να το περιμένουμε σε φυσική και ψηφιακή μορφή την άνοιξη του 2016.

Ο Alto είναι ένα επαρχιόπαιδο, το οποίο όπως αντιλαμβάνεστε, αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να σώσει τον κόσμο. Η Hilda, η Witch of Destruction (Μάγισσα της Καταστροφής) ηγείται μίας ομάδας χαρακτήρων, που αποτελούν τους Harbingers, και απειλεί να παγώσει με το Song Magic το Mithra, το χωριό του νεαρού πρωταγωνιστή. Το νέο τρέιλερ, που έδωσε στη δημοσιότητα η Atlus, ο publisher του παιχνιδιού για την Αμερική, κάνει τις συστάσεις με τους Harbingers.

Ο Alto κατατάσσεται στο 9th Regiment και συμμαχεί με ιππότες, για να αντιμετωπίσουν μαζί τη Hilda. Στον κόσμο του Stella Glow, υπάρχουν και άλλες μάγισσες, οι οποίες κατέχουν το Song Magic, μπορούν να αντιστρέψουν τα μάγια της Witch of Destruction και να πολεμήσουν εχθρούς.

Οι μάχες είναι οπωσδήποτε το βασικό συστατικό στο gameplay του παιχνιδιού, αλλά θα αφιερώσετε χρόνο και στην εξερεύνηση, τις δημόσιες σχέσεις με άλλους χαρακτήρες, σε ποικίλες εργασίες για να βγάλετε χρήματα και να αγοράσετε όπλα, διάφορα αντικείμενα και orbs. Ενδιαφέρον έχει οπωσδήποτε η δημιουργία νέων μελωδιών για τις μάγισσες στο Tuning Hall, ρυθμίζοντας τις καρδίες τους! Μην ξεχνάτε, ότι το τραγούδι είναι το ισχυρότερο μαγικό στο Stella Glow! Απαιτείται να ξοδέψετε action points για ορισμένες από τις παραπάνω δραστηριότητες.

Το Stella Glow μπορεί να σας κρατήσει απασχολημένο για 40 έως και 60 ώρες χάρη στην πλούσια ιστορία του με τα διαφορετικά φινάλε, τα πολλά sidequests, τους πάνω από 50 χάρτες του και το New Game+ mode.

[Σύντομη ενημέρωση – 3 Νοεμβρίου 2015] Γνωρίζαμε την ημερομηνία για την Αμερική, ξέρουμε πια και εκείνη για την Ευρώπη. Η NIS America ανακοίνωσε λοιπόν, ότι το Tactical RPG, που ανέπτυξε η Imageepoch για το Nintendo 3DS, θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου του 2016. Έχουμε και νέο τρέιλερ με την εισαγωγή του Stella Glow.

Επίσημη ιστοσελίδα: Stella Glow


Πλατφόρμες:
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply