Το Trine 3: The Artifacts of Power έρχεται και στο PS4

Στις 8 Δεκεμβρίου 2015, γράψαμε…

Η Frozenbyte ανακοίνωσε μέσα από το PlayStation Blog, ότι το τρίτο παιχνίδι της σειράς Trine θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα για την κονσόλα της Sony. Η Φινλανδική εταιρεία καταβάλει μάλιστα προσπάθειες, ώστε το Trine 3: The Artifacts of Power να διατεθεί μέσα στις γιορτές.

Το 3D Puzzle Platformer φέρνει ξανά μαζί τον Amadeus τον μάγο, τον Pontius τον ιππότη και τη Zoya την κλέφτρα. Οι τρεις χαρακτήρες με τις τόσο διαφορετικές ικανότητες προσπαθούν αυτή τη φορά να επισκευάσουν το Trine, το μαγικό αντικείμενο, που τους καθοδηγούσε στις προηγούμενες περιπέτειές τους.

Το Trine 3: The Artifacts of Power περιλαμβάνει μία campaign, η οποία αποτελείται από επτά κεφάλαια και έντεκα challenges. Το παιχνίδι για το PS4 θα υποστηρίζει τη λειτουργία στερεοσκοπικό 3D, όπως συνέβαινε και με τα δύο πρώτα games της σειράς, ενώ θα έχουμε ανάλυση 1080p και 60 fps. Το Trine 3 -όπως και οι προκάτοχοί του- είναι ιδανικό για multiplayer καταστάσεις και στην έκδοση για το PS4 θα έχετε την ευκαιρία να παίξετε με δύο ακόμη άτομα στην ίδια κονσόλα.

Το Trine 3: The Artifacts of Power κυκλοφορεί από τις 20 Αυγούστου 2015 για τα Windows, ενώ είναι επίσης διαθέσιμο για Mac και Linux.

[Σύντομη ενημέρωση – 16 Δεκεμβρίου 2015] Οι Φινλανδοί τα κατάφεραν και έτσι, το Trine 3: The Artifacts of Power βγαίνει εγκαίρως στην αγορά για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Το 3D Puzzle Platformer της Frozenbyte κυκλοφορεί από σήμερα, 16 Δεκεμβρίου 2015, για το PS4 και στοιχίζει 21,99€. Οι συνδρομητές του PS Plus θα το αγοράσουν καταβάλλοντας 19,79€ (-10%) έως και τις 6 Ιανουαρίου.

Αγορά: SteamHumble StoreGOG – PlayStation Store

Επίσημη ιστοσελίδα: Trine 3: The Artifacts of Power


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply