Ταπί την Παρασκευή – Halloween Edition

To Greekgamer, σέβεται τις δυσκολίες που αντιμετώπιζει ο μέσος Έλληνας σε περίοδο οικονομικής κρίσεως. Γι’αυτό, αναγνωρίζοντας οτί μπορεί, ακόμα και μέλη της δικής μας κοινότητας, να προτιμούν να ξοδέψουν κάπου αλλού το, με κόπο κερδισμένο, κομπόδεμά τους (ένα σπα, λίγη λευκή τρούφα, μια Ex Mortis Stalkaround αμφίεση για να γίνεις η ψυχή του πάρτυ βρε αδερφέ) παρουσιάζει, κάθε βδομάδα, ένα (τζάμπα) παιχνίδι που μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

 

Με την τρίτη πιο αγαπημένη γιορτή των εμπορικών συλλόγων ανά τον κόσμο να πλησιάζει, είπαμε να το κάνουμε σαν τους Simpsons και να σας παρουσιάσουμε, όχι ένα, αλλά τρία, εορταστικώς σχετικά, (τζάμπα) παιχνίδια που μπορείτε να αξιοποιήσετε στα διαλείμματα μεταξύ της κολοκυθογλυπτικής και του brainstorming για την ιδανική φορεσιά του ΠΣΚ.

 

Haunt the House:

Στην διασκεδαστική flash version του παιχνιδιού (υπάρχει και έκδοση για το Steam) παίρνετε το ρόλο ενός, κατά τ’άλλα συμπαθούς, φαντάσματος που έχει εκνευριστεί με τους ενοχλητικούς μουσαφιραίους στο αρχοντικό που στοιχειώνει και αποφασίζει να τους τρομάξει μπας και το αφήσουν στην ησυχία του – κάτι σα Beetlejuice στο χαριτωμενότερο δηλαδή. Το gameplay δεν έχει ιδιαιτερο βάθος: απλά χρησιμοποιείς τα διάφορα αντικείμενα του σπιτιού (από πίνακες μέχρι ταριχευμένες αρκούδες) για να διαλύσεις το πάρτυ. Αλλά είναι άψογα παρουσιασμένο, τόσο με τα καρτουνίστικα γραφικά του όσο και με την εξαιρετική μουσική επένδυση του Kevin MacLeod και, με το ακαταμάχητο ενδιαφέρον που παρουσιάζει η σταδιακή ενδυνάμωση του πρωταγωνιστή μας, που του επιτρέπει να παρεμβαίνει με ολοένα εντυπωσιακότερους τρόπους στο ντεκόρ της έπαυλής του, αποτελεί ιδανική ολιγόλεπτη ασχολία. Διώξτε τους εισβολείς και αναπαυθείτε εν ειρήνη εδώ.

[intext][articles]halloween15

Alice is Dead

Η Αλίκη μας τελείωσε σ’αυτό το προσεγμένο point ‘n’ click adventure, αλλά, πρωτού τα κακαρώσει, κατάφερε να γράψει ένα σημείωμα με το οποίο μας συνιστά να σκοτώσουμε τον κούνελο, όποτε μάλλον ξέρουμε ποιος την έκανε τη ζημιά. Ή αυτό, ή το τελευταίο πράγμα που αποζήτησε ήταν στιφάδο. Όπως και να’χει, εμείς πρέπει να βρούμε τρόπο να ξεφύγουμε από την Χώρα των Θαυμάτων όπου έχουμε παγιδευτεί αξιοποιώντας τα αντικείμενα που θα βρούμε παρατημένα εδώ κι εκεί υπό τις μελωδίες του Hush, Hush, Hush, ίσως του halloweenικότερου κομματιού έβερ. Όμορφες στατικές εικόνες που ακροβατούν ανάμεσα στο παραμυθένιο και το μακάβριο, όπως ακριβώς και η πηγή έμπνευσής του, σαρδόνιες ατάκες και αρκετό υλικό στα τρία επεισόδια που απαρτίζουν τη σειρά, με την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε από εδώ.

[intext2][articles]halloween15

The Visitor

Μυστηριώδεις κόσμοι με ομιλούσες κάμπιες, στοιχειωμένες βίλες με μετακινούμενα έπιπλα – καιρός για κάτι πιο απλό, καθημερινό. Ένα λιτό σπιτάκι στην εξοχή, μια οικογένεια, η γάτα τους, ο σκύλος τους, ένας αποχυμωτής. Κι ένας εισβολέας από το διάστημα – αυτός είστε εσείς. Ξεκινώντας από μικρό σκουληκάκι εισχωρείτε σε όλο και πιο πολύπλοκους οργανισμούς, καταναλώνετε ότι έχουν να σας προσφέρουν και ξεπετάγεστε χαρωπά σε μία έκρηξη εντοσθίων κι αίματος, ωσάν νέο alien, κάθε φορά μεγαλύτεροι και δυνατότεροι, αναζητώντας την επόμενη λεία. Χαβαλεδιάρικο, αιμοσταγές και ευρηματικό, με καρτουνίστικα γραφικά που αποδίδουν άψογα τη διάθεσή του, μπορείτε μέσω του The Visitor να αφανίσετε κι εσείς την τοπική πανίδα, πτερωτή ή αμφίβια, τετράποδη ή δίποδη, εδώ.

[intext3][articles]halloween15

Πλατφόρμες:
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply