Τι παίζει από 11 ως 17/4/2016

Η σκληροτράχηλη ομάδα του GreekGamer, σφυρηλατημένη με λερωμένα controllers από ματωμένα δάχτυλα προσφέρει τις μαντικές της ικανότητες εβδομαδιαίως. Όπως η γιαγιά θα σου πει το φλιτζάνι εμείς ανακατεύουμε “εντόσθια” από πανάρχαια μπλιμπλίκια και τα διαβάζουμε για να αποκαλύψουμε το άμεσο μέλλον. Πολλές οι κυκλοφορίες, περιορισμένο το κομπόδεμα. Πού θα επιλέξουμε να δώσουμε τα χρήματα, που κερδίσαμε με κόπο και αίμα; Δείτε ποια παιχνίδια ξεχωρίζουμε από αυτά που σκάνε μύτη σε PC, κονσόλες και φορητά από τις 11/04/2016 έως και τις 17/04/2016.

Stories: The Path of Destinies

Το Stories: The Path of Destinies έχει έντονα φανταχτερά χρώματα. Αυτός είναι ο λόγος που το έχω στην λίστα αναμονής μου. Τι να πω, θέλετε που μπαίνει η άνοιξη, θέλετε λίγο που είμαι φαν της σχολής Nintendo (χρωματική παλέτα με έντονα κόκκινα πράσινα και μπλε), με κέρδισε. Φαίνεται ευχάριστο χαλαρό και χαρούμενο. Κάποιες φορές αυτό είναι ακριβώς ότι χρειάζεται για να μπεις σε έναν άλλο κόσμο και να ξεχαστείς. Μοναδικός μου φόβος το κάπως βεβαρυμένο παρελθόν της Spearhead Games και το αποτυχημένο πείραμα του ACE. Αλλά πάλι, εδώ πρόκειται action-άκι όχι για e-sports arena. Με το καλό να έρθει.

Κυκλοφορία: 12 Απριλίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PS4
Επίσημη ιστοσελίδα: www.storiesthepathofdestinies.com

Με την είσοδο της άνοιξης ο Χρήστος Ελιόγλου μας έκανε γνωστές τις χρωματικές του προτιμήσεις κι έτσι μάθαμε επιτέλους τον λόγο που από μικρό τον έντυναν σαν κοριτσάκι. Επίσης δεν είναι καθόλου τυχαίο που στα τελευταία καρναβάλια ντύθηκε Princess Peach!

DARK SOULS III

Ομολογουμένως, δυσκολεύτηκα.

Κυκλοφορία: 12 Απριλίου 2016 (αν και στο Πλαίσιο που πήγα με την καραμπίνα μου τα μασάγανε και κάτι λέγαν για μεθαύριο)
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One
Επίσημη ιστοσελίδα: www.darksouls3.com

Εδώ και μέρες ο Αλέξανδρος Χατζηιωάννου μας είχε ενημερώσει για την επιλογή του. Όταν ζητήσαμε το κείμενο μας έστειλε αυτό που διαβάζεται πιο πάνω σε γραπτό μήνυμα από το κινητό του. Οι υπάλληλοι των καταστημάτων δηλώνουν τρομοκρατημένοι από το άγριο και ατημέλητο παρουσιαστικό του, αν κι έχω μία υποψία ότι το κενό βλέμμα σε συνδυασμό με την χλαπαχλούπα ανά χείρας είναι αυτό που τους έχει επηρεάσει περισσότερο.

Goetia

Το 2D Point and Click Adventure της Sushee, το οποίο θα κυκλοφορήσει με τις ευλογίες της Square Enix, θα σας δώσει τον έλεγχο ενός ιδιαίτερου χαρακτήρα. Η Abigail ήταν μόλις δώδεκα χρονών, όταν πέθανε, και επιστρέφει ως πνεύμα στην πολυτελή έπαυλη της οικογένειας της, για να ανακαλύψει τις συνθήκες του θανάτου της και να συναντήσει ξανά τους γονείς και τα αδέλφια της. Τα πράγματα έχουν αλλάξει όμως δραματικά στο σπίτι των Blackwood. Τι είναι αλήθεια η Goetia; Ποιος κάλεσε τη μικρή στον κόσμο των ζωντανών διαταράσσοντας τον αιώνιο ύπνο της;

Πριν αποφασίσετε να αγοράσετε, μπορείτε να πάρετε μία γενναία ιδέα από το videogame, παίζοντας το demo, που θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα. Εμένα με έπεισε πάντως!

Κυκλοφορία: 14 Απριλίου 2016
Πλατφόρμες: PC/Mac
Επίσημη ιστοσελίδα: playgoetia.com

Η Μαρία Αναγνωστοπούλου, αφού έπαιξε το demo, έχει πάρει κάπως σοβαρά τον ρόλο του πνεύματος. Μας έχει κοψοχολιάσει δεκάδες φορές καθώς μας περιμένει στα γραφεία από τα χαράματα ξυπόλητη, με τα μαλλιά μπροστά στο πρόσωπο και ντυμένη στα λευκά.

Aurion: Legacy of the Kori-Odan

Το ότι προέρχεται από το Καμερούν είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που το επέλεξα. Μπορεί αισθητικά να μην φαίνεται τόσο προσεγμένο όσο έχουμε συνηθίσει στον δυτικό κόσμο όμως τα χαρακτηριστικά ζωηρά χρώματα της Αφρικής είναι μία ευχάριστη εναλλακτική ενώ το ελεύθερο σύστημα μάχης φαντάζει το λιγότερο ενδιαφέρον. Ευελπιστώ το πρώτο αυτό εγχείρημα της Kiro’o Games να στεφθεί με επιτυχία ώστε να προχωρήσουν σε όλο και ποιοτικότερες δημιουργίες αλλά και να δώσουν την έμπνευση και το θάρρος που χρειάζεται στον υπόλοιπο τρίτο κόσμο να ασχοληθεί με τον χώρο. Εξάλλου η πολιτισμική ποικιλία μόνο καλό μπορεί να κάνει στο χόμπι που τόσο αγαπάμε.

Κυκλοφορία: 14 Απριλίου 2016
Πλατφόρμες: PC
Επίσημη ιστοσελίδα: aurionthegame.com

Αναρωτιόμασταν γιατί εδώ και καιρό ο Γιώργος Κυρενές καταβροχθίζει καθημερινά παπάγιες και manioc. Τώρα τελευταία μας λέει πως πρέπει να ακολουθήσει τον δρόμο του πεπρωμένου ταξιδεύοντας με τα πόδια από την Bertoua στην Konksamba. Μάταια προσπαθούμε να του εξηγήσουμε πως βρίσκεται στην Ελλάδα και πως όσο και να ψάχνει δεν θα βρει εδώ τον, όπως τον λέει φίλο του, Εμανού. 


Πλατφόρμες:
Mac 
PC 
PS4 
Xbox One 
Developers:
Inc. 
Kiro'o Games 
Spearhead Games 
Sushee 
Publishers:
BANDAI NAMCO Entertainment 
Plug In Digital 
Spearhead Games 
Square Enix 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply