Τι παίζει από 30/5 ως 5/6/2016

Η σκληροτράχηλη ομάδα του GreekGamer, σφυρηλατημένη με λερωμένα controllers από ματωμένα δάχτυλα προσφέρει τις μαντικές της ικανότητες εβδομαδιαίως. Όπως η γιαγιά θα σου πει το φλιτζάνι εμείς ανακατεύουμε “εντόσθια” από πανάρχαια μπλιμπλίκια και τα διαβάζουμε για να αποκαλύψουμε το άμεσο μέλλον. Πολλές οι κυκλοφορίες, περιορισμένο το κομπόδεμα. Πού θα επιλέξουμε να δώσουμε τα χρήματα, που κερδίσαμε με κόπο και αίμα; Δείτε ποια παιχνίδια ξεχωρίζουμε από αυτά που σκάνε μύτη σε PC, κονσόλες και φορητά από τις 30/05/2016 έως και τις 05/06/2016.

Dangerous Golf

Τα πρώην μέλη της Criterion Games και ιδρυτές της νεοσύστατης εταιρείας Three Fields Entertainment φαντάστηκαν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι γκολφ από τα συνηθισμένα, το οποίο επιβραβεύει τους ζημιάρηδες και μετατρέπει το μπαλάκι και το μπαστούνι σε όργανα, που μπορούν να προκαλέσουν την καταστροφή, όπως και τα γρήγορα αυτοκίνητα της σειράς Burnout, πάνω στην οποία δούλεψαν στο παρελθόν. Birdies, Pars και Eagles θα υπάρχουν στο παιχνίδι, καθώς και πιατικά, γυαλικά, έργα τέχνης και πολλά άλλα αντικείμενα, έτοιμα για σπάσιμο. Οι ζημιές δε θα πληρώνονται, αλλά θα πληρώνουν φουσκώνοντας τον λογαριασμό σας με δολάρια.  Σπάστε τα και με παρέα!

Κυκλοφορία: 3 Ιουνίου 2016
Πλατφόρμες: PC (Windows), PS4, Xbox One
Επίσημη ιστοσελίδα: www.dangerousgolf.com

Έπειτα από τις ομολογουμένως επικίνδυνες νέες τάσεις της Μαρίας Αναγνωστοπούλου, πλέον κυκλοφορεί με μπαστούνι και μετά μουσικής τα κάνει όλα λαμπόγυαλο, αναγκαστήκαμε να αντικαταστήσουμε ότι εύθραυστο κυκλοφορούσε στα γραφεία μας με πλαστικά.

Hard Reset Redux

Το original Hard Reset ήταν ένας από τους πιο ανέμελα διασκεδαστικούς τίτλους FPS που είχα την χαρά να πιάσω στα χεράκια μου. Μάλιστα θα μπορούσα να το συγκρίνω άνετα με το (επίσης παιδί της Flying Wild Hog) Shadow Warrior. Όχι θεματικά βέβαια, εξωγήινοι το ένα δαίμονες και μεταφυσικά πλάσματα το άλλο. Επίσης δεν έχει σπαθιά το Hard Reset (Σ.σ. : Κι όμως έχει). Είναι ένα συνεχές σφυροκόπημα στην μάπα των κακών εξωγήινων με ρηχούς χαρακτήρες και εξαιρετικό gunplay. Το Hard Reset Redux υπόσχεται να το βελτιώσει. Αυτό αρκεί για να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Κυκλοφορία: 3 Ιουνίου 2016
Πλατφόρμες: PC (Windows), PS4, Xbox One
Επίσημη ιστοσελίδα: www.gambitious.com/games/hard-reset-redux

Διαβάζοντας για ανεμελιά και χεράκια δεν ήταν δύσκολο να κάνουμε την σύνδεση. Απροσδόκητα ενδιαφέρουσα πρόταση από τον μικρό Χρήστο Ελιόγλου πάντως.

Age of Barbarian Extended Cut

Οι νόμοι της συμπαντικής ισορροπίας λίγο-πολύ μας το εξασφαλίζουν: αφού το πανέμορφο Slain! μας βγήκε σκουπίδι, το Age of Barbarian Extended Cut με τα, εχμ, “ιδιαίτερα” γραφικά του, δε μπορεί παρά να προκύψει αριστούργημα. Ο τελευταίος τίτλος της Crian Soft (που στο παρελθόν μας έχει δώσει το, καθ’όλα αξιοπρεπές, Karate Master 2) μοιάζει σα να πήρε κάποιος το θρυλικό εξώφυλλο του 8μπιτου Barbarian (ακόμα αξεπέραστο ως μέθοδος καταπολέμησης της πειρατείας για αγοράκια ηλικιακού γκρουπ 10-14) και να εμπνεύστηκε από αυτό για να δημιουργήσει ένα παιχνίδι-τελευταία λέξη της τεχνολογίας το 1991. Συνδυάστε το, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, με το Deathstalker, μια ταινία τόσο μπροστά από την εποχή της που, τριάντα χρόνια μετά, ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί.

Κυκλοφορία: 3 Ιουνίου 2016
Πλατφόρμες: PC
Επίσημη ιστοσελίδα: www.criansoft.com/eng/Age_of_Barbarian.html

Και κάπως έτσι ο Αλέξανδρος Χατζηιωάννου ακολούθησε τον δρόμο της βαρβατίλας που περιλαμβάνει πλαστικό ξίφος, μπρατσίνες σε κουβάδες και γούνινο βρακάκι. Σύνθημά του είναι: “ΠΑΟΚ, πανσέτα και Manowar κασέτα!”

Anima Gate of Memories

Αν την βρίσκεις με manga αλλά και tabletop rpgs τότε ίσως ήδη γνωρίζεις το Anima: Beyond Fantasy του οποίου ο κόσμος ενέπνευσε το Anima: Ark of Sinners που κυκλοφόρησε για το WiiWare το 2011. Το Anima Gate of Memories χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς μέσω kickstarter το 2013. Πρόκειται για ένα hack ‘n’ slash JRPG στο οποίο ξυλοφορτώνεις κόσμο με δύο διαφορετικούς χαρακτήρες τους οποίους εναλλάσσεις κατά βούληση ακόμη και κατά την διάρκεια ξέφρενων μαχών. Η Anima Project υπόσχεται έναν τεράστιο κόσμο που επηρεάζεις άμεσα με τις επιλογές σου. Με λίγα λόγια διαθέτει τις μέγιστες προδιαγραφές για τον κάθε σύγχρονο νέρντουλα εκεί έξω.

Κυκλοφορία: 3 Ιουνίου 2016
Πλατφόρμες: PC (Windows, Mac, Linux), PS4, Xbox One
Επίσημη ιστοσελίδα: www.gateofmemories.com

Την βρίσκει με manga/anime, παίζει tabletop rpgs, φυσικά videogames ενώ φήμες αναφέρουν πως διαβάζει και comics. Πιο nerd από τον Γιώργο Κυρενέ, πεθαίνεις. Ο ορισμός του forever alone.


Πλατφόρμες:
Linux 
Mac 
PC 
PS4 
Windows 
Xbox One 
Developers:
Anima Project 
Crian Soft 
Flying Wild Hog 
Three Fields Entertainment 
Publishers:
Badland Games 
Crian Soft 
Gambitious Digital Entertainment 
Three Fields Entertainment 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply