Πρώτο βίντεο για το Child of Cooper

Την 1 Ιουνίου 2015, γράψαμε…

Η εταιρεία, η οποία δημιούργησε τα Shelter και Shelter 2, που σας δίνουν τον ρόλο ενός ασβού και ενός λινξ αντίστοιχα και σας καλούν να φροντίσετε για την ασφάλεια των μικρών σας, και το Pid, ένα Puzzle-Platform, που εκμεταλλεύεται τη δύναμη της βαρύτητας, ετοιμάζει ένα καινούριο παιχνίδι. Τί είναι το Child of Cooper, πότε ακριβώς και για ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει, δε γνωρίζει κανείς ακόμη να σας πει και το τρέιλερ, το οποίο δόθηκε πρόσφατα στη δημοσιότητα, πύκνωσε ακόμη περισσότερο το πέπλο μυστηρίου, που το καλύπτει.

Οι λιγοστές γραμμές στην περιγραφή του νέου project εξάπτουν οπωσδήποτε τη φαντασία, ενώ τα σχέδια που συνοδεύουν το κείμενο, υπόσχονται πως το ύφος των γραφικών θα είναι ξεχωριστό, όπως συμβαίνει εξάλλου και στα άλλα games της Might and Delight. Ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσουν πάλι οι Σουηδοί!

[Σύντομη ενημέρωση – 30 Νοεμβρίου 2015] Η Might and Delight διέκοψε την ανάπτυξη του Child of Cooper, παρότι η ολοκλήρωσή του βρισκόταν δύο μήνες μακριά, όπως ανακοινώνεται σε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Σουηδικής εταιρείας. Η εύθραυστη οικονομική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Might and Delight, τα στενά χρονικά πλαίσια, που τέθηκαν για την κυκλοφορία του παιχνιδιού και η αδυναμία να προσφερθεί ένα ποιοτικό και ξεχωριστό game κάτω από τις παρούσες συνθήκες, είναι οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Η εταιρεία επικαλείται επίσης την χλιαρή υποδοχή, που επιφύλαξε ο τύπος στο πρώτο τρέιλερ του Child of Cooper.


Πλατφόρμες:
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply