Τα Games with Gold για τον Δεκέμβριο

Η Microsoft βιάζεται να ανακοινώσει τα παιχνίδια, που θα κάνετε δικά σας τον τελευταίο μήνα του χρόνου, αν είστε βέβαια χρυσό μέλος της υπηρεσίας Xbox Live. Όπως συνέβη και τον Νοέμβριο, όλα τα video games, που θα προσφερθούν, θα τρέχουν στο Xbox One εκμεταλλευόμενα τη λειτουργία backwards compatibility. Η εταιρεία, έτσι επειδή οι γιορτές είναι προ των πυλών, θα δωρίσει πέντε games. Ας δούμε, λοιπόν τί θα σας κρατήσει απασχολημένο τις μέρες του Δεκεμβρίου, αλλά και μετά βεβαίως-βεβαίως.

Πρώτο και καλύτερο έχουμε το The Incredible Adventures of Van Helsing για το Xbox One, το Action RPG της ουγγρικής εταιρείας NeocoreGames, το οποίο θα περιμένει ολόκληρο τον Δεκέμβριο, να το επιλέξετε και να ξεπαστρέψετε παρέα με τον κυνηγό τεράτων πολλά φοβερά και τρομερά πλάσματα. Από τις 16 Δεκεμβρίου έως και τις 15 Ιανουαρίου, ο Garrett, ο δεινός διαρρήκτης, θα σας μάθει στο Thief και την κονσόλα όγδοης γενιάς, πως γίνονται σωστά οι βρώμικες δουλειές.

Για το Xbox 360, αλλά και το Xbox One, χάρη στην backwards compatibility, θα έχετε την ευτυχία να αποκτήσετε τα:

Το CastleStorm, κάνει για δεύτερη φορά την εμφάνισή του στα Games with Gold, μόνο που σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε την απλή έκδοση για την κονσόλα έβδομης γενιάς. Το Tower Defense της Zen Studios θα είναι διαθέσιμο για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου. Το Sacred 3, το Action RPG της Keen Games, που δεν ικανοποίησε ιδιαίτερα τους φίλους της αξιόλογης σειράς, θα το αντικαταστήσει στις 16 του μήνα και θα αποχωρήσει μαζί με το 2015 στις 31 Δεκεμβρίου. Η πεντάδα των Games with Gold κλείνει με το Operation Flashpoint: Dragon Rising. Το military simulation της Codemasters θα στρατολογεί από τις 16 έως και τις 31 Δεκεμβρίου.


Πλατφόρμες:
Xbox 360 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply