Τρέιλερ 360° για το Assassin’s Creed Syndicate: Jack the Ripper

Το DLC Jack the Ripper για το Assassin’s Creed Syndicate είναι διαθέσιμο από σήμερα, 15 Δεκεμβρίου, για το PS4 και το Xbox One, ενώ αναμένεται στις 22 του μήνα και για PC. H Ubisoft, με αφορμή την παρούσα κυκλοφορία, δίνει στη δημοσιότητα ένα ξεχωριστό τρέιλερ 360 μοιρών. Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει, ότι η εταιρεία έχει πάρει στα σοβαρά την υπόθεση VR, κάτι που αποδεικνύεται και από την ανάπτυξη του παιχνιδιού Eagle Flight, το οποίο παρουσιάστηκε στο PlayStation Experience 2015.

Το τρέιλερ, το οποίο δημιούργησε η Ubisoft Montpelier, επιτρέπει να δούμε τους δρόμους του βικτωριανού Λονδίνου περιστρέφοντας την κάμερα κατά 360 μοίρες. Η Ubisoft προτείνει να χρησιμοποιήσουμε τη συσκευή Samsung Gear VR, για να βιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπειρία και να νιώσουμε, ότι βρισκόμαστε πραγματικά στους χώρους, που βλέπουμε στο βίντεο. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, τότε μπορείτε να περιστρέψετε την κάμερα χρησιμοποιώντας τα βέλη, που βλέπετε στην πάνω-αριστερή γωνία.

Το DLC Assassin’s Creed Syndicate: Jack the Ripper πωλείται μεμονωμένα για το PS4 και το Xbox One στην τιμή των 14,99€, ενώ θα το αποκτήσετε και αν αγοράσετε το Season Pass ή την Gold Edition του παιχνιδιού.

Επίσημη ιστοσελίδα: Assassin’s Creed Syndicate


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
Xbox One 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply