Το πρώτο expansion για το Never Alone βρίσκεται καθ’ οδόν

Η Nuna, η νεαρή Εσκιμώα και η Fox, η αρκτική αλεπού, ξεκινούν μαζί για να βρουν την πηγή της χιονοθύελλας, που δε λέει να σταματήσει και απειλεί τη φυλή των Iñupiat, αλλά και οποιαδήποτε μορφή ζωής στην Αλάσκα. Χειρίζεστε πότε το κορίτσι και πότε το χαριτωμένο ζώο ή συνεργάζεστε με ένα ακόμη άτομο στο local co-op mode, για να ζήσετε την περιπέτεια μέσα από τα οκτώ ξεχωριστά κεφάλαια και να πετύχετε τον στόχο σας στο Never Alone.

Η Upper One Games και η E-Line Media ζήτησαν από μέλη των Iñupiat να μοιραστούν μαζί τους αντιπροσωπευτικές ιστορίες από την παράδοση και τους θρύλους της φυλής τους και βασίστηκαν σε αυτές για να αναπτύξουν το Puzzle Platformer τους. Ο αφηγητής εξιστορεί μάλιστα τα γεγονότα του παιχνιδιού στη γλώσσα των Iñupiat. Το Never Alone κυκλοφορεί από τον Νοέμβριο του 2014 για PC, PS4 και Xbox One. Το video game διατίθεται επίσης για Mac από τον Φεβρουάριο του 2015, ενώ βγήκε και για το Wii U τον Ιούνιο, που μας πέρασε. Το ερχόμενο φθινόπωρο, το Never Alone θα καταφθάσει και στο PS3 και το PS Vita.

Η E-Line Media, που είναι παράλληλα και ο publisher του Never Alone, προχώρησε σε μία ακόμη ανακοίνωση. Το Never Alone: Foxtales, το πρώτο expansion του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει σε πρώτη φάση για PC, Mac, PS4 και Xbox One στις 28 Ιουλίου. Η τιμή του έχει οριστεί στα 3,99€.

Η Nuna και η Fox θα είναι και πάλι οι χαρακτήρες σας στο Foxtales, το οποίο θα έρθει να προσθέσει τρία κεφάλαια με εντελώς νέες τοποθεσίες. Η Upper One Games και η E-Line Media αξιοποιούν και πάλι τις ιστορίες των Iñupiat, για να χτίσουν το σενάριο του expansion και διατηρούν τα έντονα φολκλορικά στοιχεία. Το ρεπερτόριο των ικανοτήτων των Nuna και Fox εμπλουτίζεται, καθώς οι φίλοι μας θα επιβιβαστούν σε κανό για να διασχίσουν λίμνες και ποτάμια, θα κολυμπήσουν και θα καταδυθούν σε βαθιά νερά, θα αντιμετωπίσουν και καινούριους εχθρούς.

Επίσημη ιστοσελίδα: Never Alone


Πλατφόρμες:
Mac 
PC 
Playstation 3 
Playstation 4 
PS Vita 
Wii U 
Xbox One 
Developers:
E-Line Media 
Upper One Games 
Publishers:
E-Line Media 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:

Leave a Reply