Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Star Fox Zero

Όπως ανακοινώθηκε στο τελευταίο Nintendo Direct το Star Fox Zero θα κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου 2016 ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κάποιες εξτρά πληροφορίες. Ο αγαπητός Shigeru Miyamoto μας εξηγεί ότι η δομή του νέου Star Fox έχει πολλά κοινά στοιχεία με το Lylat Wars του Nintendo 64, όπως οι εναλλακτικές διαδρομές οι οποίες ξεκλειδώνουν νέα επίπεδα στον χάρτη. Ωστόσο θα έχει νέο σενάριο, με επιβεβαιωμένη την επιστροφή του Andross. Περνώντας σε νέα στοιχεία έχουμε την σύσταση των Teleporters οι οποίοι θα παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής καθώς και θα επηρεάζουν την διακλάδωση των επιπέδων. Μιλώντας για επίπεδα σίγουρα πολλοί από εσάς έχουν ήδη βαρεθεί να βλέπουν ξανά και ξανά την Corneria. Επιτέλους λοιπόν μας δείχνουν gameplay από την Fortuna όπου θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε οργανικούς εχθρούς.

Ακολουθώντας μία εναλλακτική διαδρομή, εκτός από το να ξεκλειδώνουμε νέα επίπεδα, θα αντιμετωπίζουμε νέα bosses όπως τον Wolf και την ομάδα του για όσους θυμούνται τους παλαιότερους τίτλους. Επίσης θα έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε το Star Fox Zero σε co-op όπου ο ένας θα ελέγχει το Arwing ενώ ο δεύτερος θα παρακολουθεί την δράση μέσα από το cockpit (gamepad) αναλαμβάνοντας τους πυροβολισμούς. Όποιος έχει στην κατοχή του το Amiibo του Fox από το Super Smash Bros. θα ξεκλειδώνει ένα νέο μοντέλο του Arwing πανομοιότυπο με αυτό της έκδοσης για SNES ενώ όπως αναφέρουν ίσως κρύβει ακόμη ένα bonus.

Για το τέλος άφησαν μία ευχάριστη έκπληξη για την οποία είχαμε να ακούσουμε νέα εδώ και δύο χρόνια όταν και μας παρουσίαζαν το concept του Project Guard στην E3 του 2014. Πλέον μετονομάστηκε σε Star Fox Guard κι αφορά τον Slippy και τον θείο του Grippy στην προσπάθεια τους να προστατέψουν τα σπάνια μέταλλα που έχει μαζέψει ο δεύτερος από ρομποτικούς εχθρούς. Θα περιλαμβάνει 100 επίπεδα κι έναν level editor για να μοιράζεται η κοινότητα τις δημιουργίες της. Το Star Fox Guard θα πωλείται σε bundle μαζί με το Star Fox Zero καθώς και μόνο του. Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την παρουσίαση της νέας περιπέτειας του Fox από το Nintendo Direct.

Κι ένα έξτρα τρειλεράκι για το λεγόμενο First Print πακέτο:


Πλατφόρμες:
Wii U 
Developers:
Nintendo 
Publishers:
Nintendo 
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply