Τι παίζει από 18 ως 24/01/2016

Η σκληροτράχηλη ομάδα του GreekGamer, σφυρηλατημένη με λερωμένα controllers από ματωμένα δάχτυλα προσφέρει τις μαντικές της ικανότητες εβδομαδιαίως. Όπως η γιαγιά θα σου πει το φλιτζάνι εμείς ανακατεύουμε “εντόσθια” από πανάρχαια μπλιμπλίκια και τα διαβάζουμε για να αποκαλύψουμε το άμεσο μέλλον. Πολλές οι κυκλοφορίες, περιορισμένο το κομπόδεμα. Πού θα επιλέξουμε να δώσουμε τα χρήματα, που κερδίσαμε με κόπο και αίμα; Δείτε ποια παιχνίδια ξεχωρίζουμε από αυτά που σκάνε μύτη σε PC, κονσόλες και φορητά από τις 18/01/2016 έως και τις 24/01/2016.

Attracio

Τι έχουμε εδώ; Ένα single-player First-person Shooter/ Puzzle Platformer από την πρωτοεμφανιζόμενη μεξικανική εταιρεία GameCoder Studios, που δανείζεται στοιχεία από τα videogames της σειράς Portal και το The Running Man, το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Stephen King, το οποίο έγινε το 1987 και ταινία με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger; Ναι, θέλω να συμμετάσχω στο ανελέητο φουτουριστικό reality show και να «παίξω» με τους νόμους της βαρύτητας. Δεν μπορεί να είναι κακό ένα παιχνίδι, που αν και προέρχεται από μία ανεξάρτητη εταιρεία, τράβηξε την προσοχή της Bandai Namco! Αν ήξερα και την τιμή του σε ευρώ… Οι πληροφορίες μιλούν για 19,99 δολάρια.

Κυκλοφορία: 19 Ιανουαρίου 2016
Πλατφόρμες: PC, Mac, Linux, PS4, PS Vita
Επίσημη ιστοσελίδα: attractio-game.com/enhancededition

Έπειτα από την επιλογή της η Μαρία Αναγνωστοπούλου έστειλε την αίτηση συμμετοχής και θα την δούμε να αγωνίζεται live σε reality show του 4E TV. Καλή τύχη!

The Deadly Tower of Monsters

Τελευταία δουλειά της ACE Team, δημιουργών του Zeno Clash και του, ανεξήγητα υποτιμημένου, Abyss Odyssey, το The Deadly Tower of Monsters αξιοποιεί τις τελευταίες έξι-εφτά δεκαετίες του κινηματογραφικού sci-fi για να συνθέσει έναν παρδαλό και, ελπίζουμε, διασκεδαστικό αχταρμά. Από τις διαγαλαξιακές ενδοοικογενειακές διαμάχες του Flash Gordon ως τα φωτόσπαθα του Star Wars, είναι όλα εκεί. Στα θετικά του παιχνιδιού καταγράφεται ήδη ότι χαζεύοντας με αφορμή την κυκλοφορία του συνειδητοποίησα πως πρωταγωνιστής του Forbidden Planet είναι ο Leslie Nielsen – άντε να το ξαναδείς ποτέ σοβαρά τώρα.

Κυκλοφορία: 19 Ιανουαρίου 2016
Πλατφόρμες: PC, PS4
Επίσημη ιστοσελίδα: www.deadlytowerofmonsters.com

Μία πρόταση από τον Αλέξανδρο Χατζηιωάννου με τον οποίο πλέον είναι αδύνατο να συνεννοηθείς, απαντάει μόνο με ατάκες του Leslie Nielsen.

Qasir al-Wasat: International Edition

Αραβικές νύχτες γεμάτες με πανάρχαια μυστικά και ξεχασμένους θρύλους. Σε αυτό το stealth action-adventure αναλαμβάνεις τον ρόλο ενός αόρατου πλάσματος. Καλέστηκε τον 12ο αιώνα με μοναδικό σκοπό την εισβολή μέσα σε ένα σφιχτά φρουρούμενο Συριακό οχυρό ώστε να δολοφονήσει επιλεγμένα άτομα αποτελεσματικά και πάνω από όλα αθόρυβα. Παρόλο που το αερικό μας είναι εξαιρετικά θανατηφόρο, παράλληλα είναι και εξαιρετικά ευάλωτο αν το ανακαλύψουν. Μία καλοζυγισμένη σπαθιά αρκεί για να αφήσει αυτό τον κόσμο. Μαγευτική παρουσίαση με ανατολίτικο ντύσιμο και stealth gameplay που δείχνει πιο φρέσκο από άλλα AAA του είδους. Στην τελική πόσο λάθος μπορεί να κάνεις όταν έχει ήδη τσιμπήσει τα βραβεία του.

Κυκλοφορία: 19 Ιανουαρίου 2016
Πλατφόρμες: PC
Επίσημη ιστοσελίδα: qasirgame.tumblr.com

Με αυτή την πρόταση ο Γιώργος Κυρενές επιβεβαιώνει τις φήμες που τον θέλουν να παρακολουθεί εντατικά μαθήματα χορού της κοιλιάς/μπάκας.

Death by Game Show

To Idiocracy είναι μία από τις αγαπημένες μου ταινίες. Τι; Όχι, όχι γιατί είμαι ηλίθιος (λες;) ο λόγος είναι στο ότι πιστεύω, αν και λίγο υπερβολικά, απεικονίζει τάσεις που ως έναν βαθμό μπορεί να βγουν πραγματικές. Όταν είδα ότι το συγκεκριμένο είναι επηρεασμένο από αυτό το κωμικό έπος δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Είμαστε στον 26ο αιώνα και όπως στην ταινία η ηλιθιότητα έχει εξαπλωθεί παντού, μόνον που εσύ έχεις την τύχη/ατυχία να έχεις μέτριο IQ οπότε καταδικάζεσαι σε Death by Game Show. Φαίνεται γαμάτο, εντελώς παλαβό αλλά γαμάτο.

Κυκλοφορία: 22 Ιανουαρίου 2016
Πλατφόρμες: PC
Επίσημη ιστοσελίδα: www.oointah.com/games/death-by-game-show

Το πρότεινε και μετά μπούκαρε σε αίθουσα διδασκαλίας kick boxing στριγκλίζοντας “είστε ηλίθιες.” Από τότε δεν αμελούμε να επισκεπτόμαστε καθημερινά τον Χρήστο Ελιόγλου στο δώμα υπ αριθμόν 407 του νοσοκομείου.


Πλατφόρμες:
PC 
Playstation 4 
PS Vita 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply