Σας φάνηκε εύκολο το Odallus: The Dark Call;

Η JoyMasher, η βραζιλιάνικη εταιρεία, που ανέπτυξε το Action Platformer με το ρετρό στιλ γραφικών, ετοίμασε ένα δωρεάν update, το οποίο προσθέτει ένα νέο mode στο παιχνίδι. Το Veteran mode κάνει τα πράγματα ιδιαίτερα δύσκολα και θα το ξεκλειδώσετε, όταν τερματίσετε μία φορά το Odallus: The Dark Call.

Τα bosses γίνονται περισσότερο ανθεκτικά στα πλήγματά σας και έξι νέοι τύποι εχθρών θα σας περιμένουν. Πέρα από τις διαφορές στους αντιπάλους, το Veteran mode αλλάζει τις θέσεις των αντικειμένων μέσα στα levels, προσθέτει νέες περιοχές για να εξερευνήσετε και καινούρια puzzles. Αν χάσετε όλες τις ζωές, χάνετε αυτομάτως και όλα τα orbs, που έχετε συγκεντρώσει και οι πωλητές διαθέτουν την πραμάτεια τους με αυξημένες τιμές. Τέλος, το XP δεν αναπληρώνεται, όταν περνάτε στο επόμενο level.

Πέρα από το Veteran mode, το οποίο θα ενσωματωθεί εντελώς δωρεάν στο παιχνίδι, η JoyMasher έχει έτοιμα και τρία διαφορετικά skins για τον Haggis, ο χαρακτήρας του Odallus. Πρόκειται για τα Red Gargoyle, Royal Knight και Vampire Hunter, τα οποία πωλούνται ως DLCs και στοιχίζουν 0.99 ευρώ το καθένα.

[In][n] Odallus Veteran mode

Αγορά: SteamGOGHumble Store

Επίσημη ιστοσελίδα: Odallus: The Dark Call


Πλατφόρμες:
PC 
Developers:
Publishers:
Πότε βγήκε:
January 1, 1970
Αριθμός παικτών:Leave a Reply